Την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη πιστοποιημένο σεμινάριο πρώτων βοηθειών που διοργάνωσε η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (Ο.Φ.Κ.Α.Θ.).
Το σεμινάριο αφορούσε τόσο τους ιδιωτικούς φύλακες Θήρας της Κ.Ο.Μ.Α.Θ. σε όλη την Μακεδονία και Θράκη όσο και τους αντίστοιχους Θηροφύλακες των τοπικών Κυνηγετικών Συλλόγων.

Την εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και αντιμετώπισης άλλων έκτακτων περιστατικών στην ύπαιθρο, όπως τσιμπήματα φιδιών και εντόμων, τραύμα από πυροβόλο όπλο, διαστρέμματα, εγκαύματα κ.λ.π., ανέλαβε η Life Rescue Academy, η οποία είναι πιστοποιημένη στην παροχή πρώτων βοηθειών και η οποία παρέχει και την πιστοποίηση στους θηροφύλακες που περνάνε την εκπαίδευση αυτή.

Έτσι, οι θηροφύλακες της Κ.Ο.ΜΑ.Θ. και των συλλόγων αποκτούν ένα ακόμα εφόδιο με το οποίο μπορούν να βοηθήσουν κυνηγούς ή άλλους πολίτες στο πεδίο σε μια έκτακτη ανάγκη και είναι έτοιμοι για την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου τον Αύγουστο.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.