Σε πέντε προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία


Η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας, αλλά και την καλλιέργεια κλίματος ασφάλειας και ευρυθμίας της κοινωνικής ζωής, επεκτείνει τις επιχειρησιακές της δράσεις σε καλοκαιρινούς τουριστικούς προορισμούς του Νομού Θεσσαλονίκης.

Αναπτύσσοντας ένα ευρύ πλέγμα δράσεων με συνεχείς και συστηματικούς ελέγχους, αλλά και αστυνομικές δράσεις με τη μορφή εξορμήσεων, επιλαμβάνεται σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της.

Στο πλαίσιο αυτό, πρωινές και μεσημεριανές ώρες σήμερα (09-07-2023), αστυνομικοί της προαναφερόμενης Διεύθυνσης, πραγματοποίησαν στοχευμένη αστυνομική δράση στις περιοχές Περαίας, Νέων Επιβατών και Αγίας Τριάδας, κατά την οποία:Ελέγχθηκαν συνολικά (75) άτομα
Έγινε έλεγχος σε (40) οχήματα
Πραγματοποιήθηκαν (5) προσαγωγές
Συνελήφθη (1) άτομο για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και
Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με την ίδια συνέπεια και σε άλλες περιοχές του Νομού.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.