Η σημερινή Είδηση:

«Βουτιά θανάτου» έκανε νωρίς το πρωί της Τρίτης (4/7) ένας ηλικιωμένος άνδρας στο λιμάνι της Ραφήνας.

Θα μπορούσε να είναι μια ακόμη συνηθισμένη, καθημερινή ειδησούλα που θα περνούσε απαρατήρητη. Ας δούμε όμως κάποιες λεπτομέρειες που καταγράφηκαν από τοπικό ιστολόγιο (irafina.GR) που μας οδηγούν σε σκέψεις για τη ζοφερότητα των καιρών που βιώνει η ελληνική κοινωνία τα τελευταία μνημονιακά χρόνια.

Δεν γνωρίζουμε τον αυτόχειρα. Μάθαμε πως πρόκειται για έναν 89χρονο κολοβωματία.

Ο ηλικιωμένος, γεννημένος το 1934, είχε αφήσει ένα τσαντάκι στην άκρη της προβλήτας μέσα στο οποίο υπήρχε η ταυτότητα του και ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που προχώρησε σε αυτή του την ενέργεια, ενώ στο σημείο βρέθηκε και μία πατερίτσα. Είχε δεθεί στο αναπηρικό του αμαξίδιο και φούνταρε στο λιμάνι της Ραφήνας, μαζί με το τενητό του μέλος.

«Παρακαλώ να φερθείτε με την δέουσα προσοχή στο νεκρό σώμα μου. Φεύγω γιατί δεν θέλω να είμαι βάρος στα παιδιά μου», έγραφε το σημείωμα.

Αυτό που δεν περιείχε το σημείωμα του ηλικιωμένου συμπολίτη μας είναι οι λέξεις ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

Μια απέραντη θλίψη και σήμερα .....





Σύμφωνα με πληροφορίες, τον ηλικιωμένο εντόπισαν μέσα στην θάλασσα άνδρες του πληρώματος του Andros Queen που είναι δεμένο στην προβλήτα 9 στο λιμάνι της Ραφήνας.

Άμεσα ειδοποίησαν το λιμενικό το οποίο με την σειρά του ενημέρωσε δύτη ο οποίος βούτηξε περίπου στις 7:30 για να ανασύρει την σορό του.

Η σορός του άνδρα παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την μεταφορά στο νεκροτομείο όπου και θα γίνει η νεκροψία - νεκροτομή.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.