Σήμερα στις 8.30 μμ "Γοργόνες και μάγκες .... αλλιώς" στο αμφιθέατρο των Πεύκων στη Μηχανιώνα. Μια ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση.
Σήμερα στις 7.30 μμ "Πέντε μάγκες ... στην Περαία", ευφυολόγημα όχι κατ' ανάγκη επιτυχές, που αναφέρεται στην απογευματινή δεύτερη εκδήλωση του συνδυασμού "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" στον οποίο συνέπραξαν πέντε αυτοδιοικητικοί παράγοντες συστήνοντας παράταξη που φιλοδοξεί να διεκδικήσει την Δημαρχία Θερμαϊκού με επικεφαλής υποψ. δήμαρχο τον Γιάννη Μαυρομάτη. Το κάλεσμα είναι για τον χώρο μπροστά στο Antico, στην Αμπελοκήπων.

Όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο, πρόκειται να περάσουμε ένα καλοκαίρι πλήρες προεκλογικής δραστηριότητας από συνδυασμούς που στοχεύουν να μας προσφέρουν εναλλακτικές προτάσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ας προσπαθήσουμε να δούμε εν τάχει ποιοί είναι αυτοί που πρόκειται να διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο. Σε άλλη μας ανάρτηση θα επιδιώξουμε να παρουσιάσουμε τις θέσεις των συνδυασμών αλλά και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που θα τους απαρτίζουν.

Προκαταβολικά οφείλουμε να τονίσουμε πως δεν θα πάρουμε συγκεκριμένη θέση υποστήριξης σε κάποιον από αυτούς ως ιστοσελίδα του "Ακτιβιστή". Δεν είμαστε όμως αντίθετοι στην προβολή υποψηφίων δημοτικών συμβούλων μέσα από διαφημιστικά μπάνερ, ανεξάρτητα από τα ψηφοδέλτια που θα ενταχθούν.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, τέσσερις είναι οι συνδυασμοί που θα μας απασχολήσουν, οι οποίοι έχουν ανακοινώσει την πρόθεσή τους για συμμετοχή στις εκλογές:

ΘΕΡΜΑΓΙΚΟΣ: Η παράταξη του δημάρχου Γιώργου Τσαμασλή με την γνωστή σύνθεση των δημοτικών του συμβούλων αλλά και με προσαρτήσεις δυσαρεστημένων ή προσελκυθέντων από άλλους συνδυασμούς, κύρια του Γιάννη Μαυρομάτη. Αυτό συνάγεται από φωτογραφίες στα σόσιαλ μίντια και από δηλώσεις υποστήριξης στο πρόσωπο του νυν Δημάρχου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ: Η πρόσφατα δημιουργηθείσα παράταξη που συνένωσε αυτοδιοικητικούς παράγοντες διαφόρων πολιτικών καταβολών και από τους τρεις πρώην δήμους που απαρτίζουν τον Καλλικρατικό δήμο Θερμαϊκού. Επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος τέθηκε ο Γιάννης Μαυρομάτης, ως πρώτος μεταξύ ίσων, όπως ξεκαθαρίζεται από τους συνοδοιπόρους του που είναι ο Γιώργος Χατζηβαλάσης, πρώην επικεφαλής της παράταξης του Σύριζα "Δράση Πολιτών"και δημοτικός σύμβουλος, ο Νίκος Παράσχου πρώην επικεφαλής του συνδυασμού "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τον Θερμαϊκό" και δημοτικός σύμβουλος, ο Αντώνης Ματζάρης πρώην Δήμαρχος Περαίας και εμβληματική προσωπικότητα για την Περαία και ο Αντώνης Καζάκης διαχρονικός Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Επανομής.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ: Η παράταξη του Θοδωρή Τζέκου, που ήταν υποψήφιος και στις περασμένες εκλογές καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση σε ψήφους αλλά και σε αριθμό δημοτικών συμβούλων. Ήδη προβάλλει εξ αιτίας και του νεαρού της ηλικίας του ως ανανεωτική υποψηφιότητα, αν και έχει μια πολύχρονη παρουσία στα δημοτικά συμβούλια αλλά και σε διοικήσεις από διάφορες θέσεις.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Πρόκειται για την αυτοδιοικητική πρόταση στον Θερμαϊκό του ΚΚΕ. Υποψήφιος δήμαρχος ανακοινώθηκε πως θα είναι ο Κοσμάς Στεφανίδης, που πρόσφατα ήταν υποψήφιος βουλευτής στην Β' Θεσσαλονίκης και αντικαθιστά την επί πολλά χρόνια επικεφαλής της παράταξης Ντίνα Μόραλη.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.