Ξαφνικός χαμός της δημοσιογράφου Ισμας Τουλάτου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών, λίγο πριν φέρει στη ζωή το πρώτο της παιδάκι.

Σοκ έχει προκαλέσει στον δημοσιογραφικό κόσμο ο ξαφνικός χαμός της δημοσιογράφου
Ισμας Τουλάτου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών, λίγο πριν φέρει στη ζωή το πρώτο της παιδάκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 52χρονη δημοσιογράφος κατέρρευσε ξαφνικά ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, με τη μητέρα της, στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη νεκρή.

Οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική και έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το μωρό της, με το νεογέννητο να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Αλεξάνδρα".


Θλίψη στα Τρίκαλα για τον θάνατο 37χρονης: Κατέρρευσε ενώ κολυμπούσε σε πισίνα



Θλίψη επικρατεί στα Τρίκαλα, μετά τον θάνατο της 37χρονης Κατερίνας, η οποία πέθανε στα Σύβοτα, όπου και εργαζόταν για την καλοκαιρινή σεζόν.



Όπως αναφέρει το trikaladay, η 37χρονη νοσηλευόταν στο Πανεπιστημακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, στο οποίο διακομίστηκε μετά από ανεύρυσμα εγκεφάλου που υπέστη την ώρα που κολυμπούσε σε πισίνα.


Η κηδεία της Κατερίνας τελέστηκε το πρωί στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.