«Γιορτή του Τσίπουρου 2023» Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023, στις 19:00,
Ρεμπέτικη Βραδιά με τσίπουρο και εδέσματα στον αύλειο χώρο του Ειδικού Σχολείου Κερασιάς.

Μαζί με το μουσικό σχήμα ΛΑΚΙΡΝΤΙ
Ηλεκτρα Καράλη: φωνή
Γιώργος Τσαπρανης: κιθαρα -φωνή
Παντελής Μπατής: μπουζούκι - φωνή Λενα Καραγιαννίδου: Ακορντεον

Στις 17:00, Βιωματικό Εργαστήρι για Παιδιά «Παίζοντας σε Παραδοσιακά Μονοπάτια» με το πρόγραμμα «Ο Τρύγος στην πόλη ... ο τρύγος αλλιώς» στον αύλειο χώρο του Ειδικού Σχολείου Κερασιάς

Δίνοντας προτεραιότητα στην εκπαίδευση και την στήριξη της νέας γενιάς, φέτος η εκδήλωση για την Γιορτή του Τσίπουρου θα περιλαμβάνει και ένα βιωματικό εργαστήρι με θέμα το τρύγο.

Το βιωματικό εργαστήρι «Παίζοντας σε Παραδοσιακά Μονοπάτια» θα υλοποιήσει το πρόγραμμα «Ο Τρύγος στην πόλη ... ο τρύγος αλλιώς» εμπνευσμένο από τον πλούσιο Λαϊκό Πολιτισμό του τόπου μας.

Σκοπός του προγράμματος, να παρουσιάσει μ ́ έναν διττό τρόπο τόσο εκπαιδευτικό άλλα κυρίως ψυχαγωγικό, πρακτικές που πραγματώνονταν στην ελληνική επαρχία τα προηγούμενα χρόνια, όπως ο τρύγος.

Μετα το πέρας του εκπαιδευτικού παιδικού βιωματικού εργαστηρίου, θα ακολουθήσει το μουσικό εορταστικό μέρος της εκδήλωσης με ρεμπέτική μουσική.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.