Την παρέμβαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και άλλων αρμόδιων φορέων ζητάει ο Θοδωρής Τζέκος για το ζήτημα της διάβρωσης των ακτών στο Δήμο Θερμαϊκού. Ο αυξανόμενος ρυθμός διάβρωσης που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια ανησυχεί, καθώς σε ορισμένα σημεία η παραλία έχει εξαφανιστεί, όπως στην περιοχή της σκάλας στην Αγία Τριάδα και στην περιοχή του ΚΑΠΠΑ. 


«Είναι αναγκαίο να ανοίξει ουσιαστικά το θέμα της εξαφάνισης των ακτών στο Δήμο Θερμαϊκού» δηλώνει ο Θοδωρής Τζέκος ενώ ο ίδιος πρόκειται να ζητήσει από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης να πραγματοποιήσει νέες επιστημονικές μελέτες, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με σοβαρές και επιστημονικές αναλύσεις. Μέχρι σήμερα, οι ουσιαστικές παρεμβάσεις για τον χειρισμό του προβλήματος της διάβρωσης των ακτών ήταν ελάχιστες, παρά τη συζήτηση που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.