Στην κατάθεση μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του προχωρεί ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού, Θεόδωρος Τζέκος, καθώς αυτή τη στιγμή που μιλάμε διανέμεται σε περιοχές του Δήμου Θερμαϊκού έντυπο με πρωτοσέλιδο λιβελογράφημα που επιχειρεί να παρουσιάσει τον Θ. Τζέκο ως υποψήφιο με χρίσμα από συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό.

Με το ανυπόστατο και στημένο δημοσίευμα επιχειρείται 48 ώρες πριν τις εκλογές να νοθευτεί η εκλογική διαδικασία και να δημιουργηθούν για μια ακόμη φορά ψευδείς εντυπώσεις για τον Θεόδωρο Τζέκο. «Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους στον Δήμο Θερμαϊκού ότι ο Δήμαρχος έχει μαζί του και τον έχει βάλει σε πλήρη λειτουργία έναν ολόκληρο κομματικό μηχανισμό, που προσπαθεί εναγωνίως τα τελευταία 24ωρα να με διαπομπεύσει και να με μειώσει. Δεν τους αρέσει που δεν έχουν τίποτα να μου προσάψουν, δεν επιθυμούν την ανανέωση, δεν θέλουν διαφάνεια, δεν έχουν αυτοδιοικητική πρόταση, είναι εξαρτημένοι από καρέκλες, δεν έχουν ως προτεραιότητα τους δημότες και είναι ανύπαρκτοι όσον αφορά στο έργο τους την τελευταία τετραετία.

Τώρα κορυφώνουν τους τόνους λάσπης που μου πετάνε γιατί χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Παρόλο που έχει ειπωθεί από τα πλέον επίσημα χείλη ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα στήριξης της υποψηφιότητας μου από πολιτικό κόμμα, εντούτοις συνεχίζουν και προκαλούν.

Δεν θα πέσω στο επίπεδο του Δημάρχου Θερμαϊκού και δεν θα του κάνω τη χάρη να μετατρέψω τον ακομμάτιστο αγώνα μας σε αρένα κομματικής σύγκρουσης. Τον αφήνω μόνο του, αυτόν και τους μισθοφόρους του, να πολεμούν με τους “ανεμόμυλους” και τις εμμονές τους.

Εμείς μαζί με όλους τους δημότες του Θερμαϊκού θα επιμείνουμε αυτοδιοικητικά και ακομμάτιστα. Οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν, σας το εγγυώμαι» τόνισε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού, Θεόδωρος Τζέκος.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.