Είμαστε σε τραγική οικονομική κατάσταση δηλώνουν εργάτριες που έχασαν το μισθό τους λόγω των πλημμυρών και δεν έχουν λάβει ακόμα το επίδομα που είχε εξαγγελθεί από την κυβέρνηση.

Αγανακτισμένες προσχώρησαν σε κινητοποίηση στα γραφεία της Επιθεώρησης Εργασίας στη Λάρισα. Πρόκειται για εργαζόμενες από τον κλάδο των τροφίμων που έχουν σταματήσει να εργάζονται, αφού οι επιχειρήσεις που εργάζονταν υπέστησαν μεγάλες ζημιές από τις πλημμύρες και βρίσκονται σε καθεστώς αναστολής εργασίας από τις 6 Σεπτέμβρη. Η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει ότι οι εργαζόμενοι σε αυτές τις επιχειρήσεις θα μπουν σε καθεστώς αναστολής εργασίας, αμειβόμενοι με 534 ευρώ τον μήνα, ωστόσο οι εργαζόμενοι δεν έχουν πάρει, 45 μέρες μετά, ούτε ένα ευρώ.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.