Οι δεξιοί τελικά δεν είναι μόνο ανάλγητοι ως προς τα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας που στενάζει κάτω από την ακρίβεια, την ανασφάλεια, την έλλειψη οργανωμένων κρατικών νοσηλευτικών δομών αλλά και προκλητικοί στον ατέλειωτο πόνο των συνανθρώπων μας αλλά και συνολικά των Ελλήνων που θρηνούν τον αναίτιο θάνατο των 57 θυμάτων στο έγκλημα των Τεμπών.

Αυτοί δεν είναι άνθρωποι, είναι υπάνθρωποι, είναι άθλιοι.

Ακούστε τι διατείνεται το βδέλυγμα Γεωργιάδης ..... ότι κανέναν δεν εαφορά και ουσιαστικά δεν νοιάζεται για το έγκλημα της κυβέρνησής του που με τις ολιγωρίες και τεράστιες ευθύνες τους συνετέλεσαν στην μοιραία σύγκρουση των δύο συρμών στην ίδια σιδηροδρομική γραμμή.

Αδιαφορεί για τον πόνο μιας Ελλάδας που την έχουν μετατρέψει στη συνείδηση των Ελλήνων στην χώρα του "πάμε κι όπου βγει".

Δεν τον νοιάζει, προφανώς γιατί γνωρίζει πως η κυβέρνηση που συμμετέχει αλλά και οι προηγούμενες, ότι  οι εγκληματικές ευθύνες τους οφείλουν να αποδοθούν για να βρουν δικαίωση οι 57 νεκροί των Τεμπών.

Και προκαλεί με τη γνωστή έπαρση και αλαζονεία - σήμα κατατεθέν του 40τακατό - ισχυριζόμενος πως "το έγκλημα δεν αφορά κανέναν".

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!

 




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.