Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Ελληνική Εθνική Ομάδα Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας (Stand Up Paddling - SUP) στο παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP 2023 το οποίο έλαβε χώρα στην Pattaya Thailand 15-19/11.

Την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη έλαβε η χώρα μας λαμβάνοντας βαθμολογία από τις ατομικές προσπάθειες των αθλητών οι οποίοι στελέχωσαν την εθνικής μας ομάδα.

Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ακτής Θερμαϊκού και του Α.Σ. Αετού, ως μέλη της εθνικής ομάδας, είχαν την χαρά να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό και να πετύχουν τους προσωπικούς αλλά και τους ομαδικούς τους στόχους με την καθοδήγηση του προπονητή της εθνικής ομάδας, Αγγελάκη Εμμανουήλ, αλλά και του προπονητή του ομίλου τους, Μουστακαλή Στέλιου.

Ατομικά Αγωνίσματα

Λογοθέτη Κυριακή

1η θέση Sprint Junior Women

4η θέση Technical Junior Women

5η θέση Long Distance Junior Women


Ομαδικά αγωνίσματα

1η θέση Technical Junior Women

Λογοθέτη Κυριακή, Νικολαΐδη Ελένη, Αλεξανδράκη Ευτυχία, Κουκλινού Μαρία

2η θέση Long Distance Junior Women

Λογοθέτη Κυριακή, Νικολαΐδη Ελένη, Κουκλινού Μαρία, Κισσαμιτάκη Αικατερίνη

3η θέση Long Distance Junior Men

Κιούσης-Βούλγαρης Ανδρέας, Κωνσταντίνου Ανδρέας, Τζανάκης Νικήτας, Μόσχος Θεόδωρος-Νικήτας

Το Δ.Σ. του ομίλου μας θα ήθελε να συγχαρεί θερμά τους αθλητές Λογοθέτη Κυριακή (Ρέα) και Τζανάκη Νικήτα, καθώς και τον προπονητή της ομάδας SUP Μουστακαλή Στυλιανό, για την αφοσίωση και την πειθαρχία τους στο πρόγραμμα το οποίο έφερε τόσο το ατομικό χρυσό παγκόσμιο μετάλλιο στην Θεσσαλονίκη όσο και τις υπόλοιπες ομαδικές διακρίσεις.







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.