Η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων για το νέο “φορολογικό” νομοσχέδιο της Κυβέρνησης, το οποίο και χαρακτήρισε «εξοργιστικό, προκλητικό, σκανδαλώδες», δήλωσε:

«Υποδέχθηκα στη Βουλή τους εκπροσώπους της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, για το φορολογικό νομοσχέδιο, που ξεκινά να συζητείται σήμερα και που στοχοποιεί, δαιμονοποιεί και πλήττει ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, ανθρώπους που δίνουν τη μάχη της επιβίωσης. Οι νέοι δικηγόροι, οι νέοι επιστήμονες, αλλά και οι επαγγελματίες, βιοτέχνες, οι απλοί άνθρωποι της προσπάθειας, είναι κομμάτι μαχόμενο της κοινωνίας. Και θα τους υπερασπιστώ. Αν ο κ. Μητσοτάκης θέλει να τους επιτίθεται, να ξέρει πως θυμούνται τις κούφιες υποσχέσεις του.


Κι ακόμη να ξέρει ότι η Πλεύση Ελευθερίας κι εγώ προσωπικά θα υψώσουμε τείχος προστασίας σε εκείνους που προσπαθεί να τους φορτώσει τις δικές του αμαρτίες… Γιατί είμαστε η φωνή κάθε βαλλόμενου, κάθε πληττόμενου, κάθε στοχοποιούμενου! Στη Βουλή και στη ζωή!»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συμμετέχει προσωπικά στις εργασίες της αρμόδιας Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το φορολογικό νομοσχέδιο, που ξεκίνησε σήμερα 30 Νοεμβρίου, και ήδη πραγματοποίησε παρέμβαση, αντιλέγοντας δυναμικά στην κατεπείγουσα ψήφιση του Νομοσχεδίου.


Δείτε τις δηλώσεις της Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023:




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.