Αγαπημένε μου πιτσιρίκο, φίλες και φίλοι του πιο υπέροχου blog του κόσμου καλησπέρα.
Η συγκλονιστική κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, της κυρίας Μαρίας Καρυστιανού, μητέρα επιβάτιδας που σκοτώθηκε στα Τέμπη, και η μη δημοσιοποίησή της -μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές- από την πλειοψηφία των ελληνικών συστημικών sites -την τηλεόραση δεν μπαίνω καν στον κόπο να την αναφέρω- μας φέρνει για ακόμα μια φορά αντιμέτωπους με το ποσό ηλίθιοι πιστεύουν ότι είμαστε ως λαός και τι στον κόρακα ενημέρωση επιθυμούμε, τουλάχιστον όσοι ευαγγελιζόμαστε τους δημοκράτες, προοδευτικούς, αριστερούς, ανεξάρτητους, ή ό,τι άλλο επιθυμείτε.

Είναι τουλάχιστον αφελές,να περιμένεις από χυδαία ΜΜΕ που ανήκουν σε χυδαίους ολιγάρχες και λειτουργούν χέρι-χέρι με ένα χυδαίο παρακράτος, και που θεωρούν τα πάντα κτήμα τους να συμπεριφερθούν κάπως διαφορετικά από την «Καμόρα».

Το περίεργο θα ήταν να παιχτεί το απόσπασμα στα δελτία των οκτώ και δημοσιογράφοι να θέτουν ερωτήσεις προς τους κατηγορούμενους υπουργούς.

Το ακόμα πιο περίεργο -αν και φυσιολογικό- θα ήταν η κυρία Καρυστιανού να δώσει την κατάθεσή της, όχι στην εξεταστική της Βουλής, αλλά στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Αυτό δεν θα σας προκαλούσε μεγαλύτερη εντύπωση;

Δε θα πέφτατε από τα σύννεφα, αν έγκριτοι μιλούσαν ενώπιος-ενωπίω με την κυρία Μαρία Καρυστιανού;

Άρα, η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων ήταν, είναι και θα είναι αυτή που φαντάζει ως η πιο «φυσιολογική».

Και ερχόμαστε, αυτομάτως, σε όλους εκείνους που σκίζουν τα ιμάτιά τους για το πώς γίνεται να μην παίζεται στα ελληνικά ΜΜΕ η συγκεκριμένη είδηση.

Κατ’ αρχάς, γίνεται να παιχτεί η συγκεκριμένη ομιλία σήμερα στην Ελλάδα;
Αλήθεια τώρα;

Ένας καλός φίλος, μου έδωσε να καταλάβω γιατί πρέπει πάντοτε να κοιτάμε ποιος βάζει τα λεφτά.

Αν ρίξετε λοιπόν μια ματιά ακόμη και σε sites που πιστεύετε πως είναι «ανεξάρτητα» και «αριστερo-επαναστατικά» θα διαπιστώσετε πως αποτελούν «συγκοινωνούντα δοχεία» με ό,τι πιο διεφθαρμένο υπάρχει.

Χρηματοδότες όλων αυτών των πουθενάδων είναι ακριβώς αυτοί που κόπτονται για ανεξάρτητη δημοσιογραφία αλλά το βράδυ θα δουν με την σειρά όλα τα 50s ελληνικά σίριαλ, μετά εκπομπές μαγειρικής, ή τρύπιες αρβύλες και για καληνύχτα μια δόση Survivor.

Από πού πιστεύετε πληρώνονται όλοι αυτοί;
Η απάντηση είναι και από εσάς.

Δεν γίνεται να περιμένεις ανεξάρτητη ενημέρωση και να παρακολουθείς κανάλια, sites, ραδιόφωνα όσων σε θεωρούν ηλίθιο.

Στη χώρα μας, μόνο ένας δρόμος υπάρχει για ανεξάρτητα μέσα: Η χρηματοδότησή τους από τους αναγνώστες τους.
Είναι λίγα;
Αυτά τα λίγα.
Ας ψάξουμε να τα βρούμε.

Ως τότε, για κάθε κρατικό έγκλημα, κάθε συγκάλυψη, κάθε χυδαία απόκρυψη ειδήσεων όπως η δικαίωση των οροθετικών γυναικών το 2012, ή η ανατριχιαστική κατάθεση της κυρίας Καρυστιανού σήμερα, και τόσα άλλα, πάντα θα υπάρχει ένας κρεοπώλης, μια καραμπίνα και ένα ιδιωτικό έγκλημα που θα τις βάζει στο συρτάρι μέχρι να ξεχαστούν.

Ξέρετε γιατί;

Γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι τον «Έλληνα» δεν τον ενδιαφέρει η «είδηση» αλλά το «κουτσομπολιό».

Οπότε, ανοίξτε οθόνες και καταναλώστε «κουτσομπολιά» για «ειδήσεις».

Με εκτίμηση,

Τ.Τ.Π.

(Αγαπητέ φίλε, είναι 2024 πια, οπότε δεν έχω καμία αμφιβολία για το ότι η ελληνική κοινωνία είναι σάπια και έχει αυτό που της αξίζει. Είναι άθλια τα ΜΜΕ των μαφιόζων ολιγαρχών και είναι άθλιοι οι υπάλληλοί τους που υποδύονται τους δημοσιογράφους, αλλά τον Κώστα Καραμανλή δεν τον έβγαλαν ξανά βουλευτή αυτοί, αλλά ο υπέροχος και πάντα αθώος ελληνικός λαός. Που είναι σάπιος. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

πηγή 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.