O Δήμος Θερμαϊκού προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν την πρόθεση τους, προκειμένου να συμμετάσχουν στην καρναβαλική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 στην Επανομή.

Στην καρναβαλική παρέλαση μπορούν να συμμετέχουν ως οργανωμένα γκρουπ, σωματεία, πολιτιστικοί, αθλητικοί και άλλοι σύλλογοι, αθλητικές ομάδες, σχολεία, νηπιαγωγεία, ομάδες φοιτητών και πολιτών.
Ελεύθερη επιλογή θέματος μεταμφίεσης.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα, με την παρέα σας ή την ομάδα σας!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους και το τηλέφωνο επικοινωνίας τους στο e–mail του γραφείου πολιτισμού του Δήμου Θερμαϊκού: poltherm@gmail.com

Επισήμανση: Είναι σημαντικό για την καλύτερη διοργάνωση της παρέλασης των καρναβαλιστών, να λάβουμε τις συμμετοχές σας το συντομότερο δυνατό.

Σαλπιγγίδης Γιώργος,
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.