ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ: «Σύμφωνα λοιπόν με το Νόμο (αρθ.73,Παρ. 6), οι υπογραφές θα σταλούν στον εισαγγελέα ο οποίος ΟΦΕΙΛΕΙ αμελλητί να τις δώσει στη Βουλή για ψήφιση. ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ …. ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕ ……ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ.». Το δικό της «ευχαριστώ καρδιάς» για την κατάκτηση του στόχου των 500.000 υπογραφών για τα Τέμπη που έχουν εκτοξευτεί αυτή την στιγμή στις 635.642 απευθύνει η Μαρία Καρυστιανού με ανάρτησή της μέσα από την σελίδα ''Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023''.
«ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ… Επειδή κάποιοι απαξιώνουν την δύναμη της κοινωνίας Επειδή κάποιοι πιστεύουν ότι είναι μάταιο να αγωνίζεσαι για τα δικαιώματα σου…. Επειδή, πιστεύουν ότι εμείς πρέπει να πονάμε βουβά…. Το αρθ.73 παρ. 6 δίνει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στον πολίτη να καταθέσει πρόταση τροποποίησης νόμου. Παρόμοιος νόμος υπάρχει σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Αλλά μόνο στην Ελλάδα ο απαιτούμενος αριθμός των υπογραφών αγγίζει το τεράστιο σύνολο των 500.000….. Εμείς όμως το ξεπεράσαμε αυτό το «εμπόδιο» και συνεχίζουμε…. Σύμφωνα λοιπόν με το Νόμο (αρθ.73,Παρ. 6) , οι υπογραφές θα σταλούν στον εισαγγελέα ο οποίος ΟΦΕΙΛΕΙ αμελλητί να τις δώσει στη Βουλή για ψήφιση. Σε μια δημοκρατική χώρα, η Βουλή είναι υποχρεωμένη να ΣΕΒΑΣΤΕΙ την επιθυμία των πολιτών . Η Βουλή είναι υποχρεωμένη να λειτουργήσει σύμφωνα με τον νόμο και τους δημοκρατικούς θεσμούς. Φωνάζουμε ότι ΔΕΝ υπάρχει κράτος δικαίου. Θα είναι λοιπόν σαφές το αίτημα και πολύ ενδιαφέρουσα η αντιμετώπιση του εν λόγω ψηφίσματος και για μας θα είναι πολύ σημαντική η μέρα που οι εκπρόσωποι μας θα έχουν στα χέρια τους μια τόσο δυνατή κίνηση της κοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση ένα τέτοιο ψήφισμα είναι για μας κέρδος. Το χρειαζόμαστε ως δύναμη και θα χρησιμοποιηθεί στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Οπότε συνεχίζουμε δυναμικά για να φτάσουμε στο μεγαλύτερο σύνολο υπογραφών που θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε!!!! ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ …. ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕ …… ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ.»



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.