Μέσα από την ανείπωτη τραγωδία του εγκλήματος των Τεμπών και την επαίσχυντη επιχείρηση συσκότισης και συγκάλυψης των ευθυνών γι'αυτό, που πλέον έχει αποκαλυφθεί ότι εντοπίζονται σε νεοδημοκρατικούς "εγκεφάλους", λόγω μιας καθοριστικής συγκυρίας χτίστηκε μια φοβερή πραγματικά ομάδα από πονεμένους ανθρώπους που εκτός του πένθους των παιδιών τους, συγγενών και των τραυμάτων τους που έταξαν τον εαυτό τους στον αγώνα της δικαίωσης των 57 αδικοχαμένων ψυχών.

Είναι πολλοί αυτοί, εκτός από την Μαρία Καρυστιανού, τον Παύλο Ασλανίδη που μας απέδειξαν ότι εκτός από την αξιοπρέπεια έχουν και τα κότσια να σταθούν απέναντι στο σάπιο πολιτικό σύστημα και να αξιώσουν όχι απλά και μόνο την απόδοση της αλήθειας και την τιμωρία των ενόχων αλλά και το γκρέμισμα του διεφθαρμένου νόμου της ΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.
Μια νεαρή κοπέλα, ένα από τα θύματα που επέζησε από την τραγωδία είναι η Ευδοκία Τσαγκλή, που στέκεται στο πλευρό των συγγενών των θυμάτων δίνοντας έναν τεράστο αγώνα κυρίως στα σόσιαλ μίντια, άλλα όχι μόνο εκεί.


Σήμερα απέστειλε με δικαστικό επιμελητή εξώδικο στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής με το οποίο ζητάει να κληθεί ενώπιον της Επιτροπής ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, η Ευδοκία Τσαγκλή με την εξώδικη διαμαρτυρία της που απευθύνεται στον πρόεδρο της Εξεταστικής, Δημήτρη Μαρκόπουλο στον υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σταικούρα και στην Πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων, Ιωάννα Τσιαπαρίκου ζητάει μεταξύ άλλων, να κληθεί ενώπιον της επιτροπής ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως κορυφή του κράτους αλλά και ο Χρήστος Τριαντόπουλος, «ο οποίος βρισκόταν διαρκώς μετά το συμβάν στην Λάρισα και γνωρίζει ποιος και γιατί αποφάσισε τη συγκεκριμένη επιχείρηση αλλοίωσης στοιχείων».

Η επιζήσασα ζητά τη δίωξη για ψευδορκία των Καραμανλή, Τερεζάκη, Καραβάκη, Πατέρα και Τσιαπαρίκου.

Αρνήθηκε να παραλάβει το εξώδικο ο Μαρκόπουλος

Με κάθε τρόπο απέφυγε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος να παραλάβει το εξώδικο της επιζήσασας από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, Ευδοκίας Τσαγκλή.

Ο δικαστικός συντάκτης περίμενε στο φυλάκιο της Βουλής από τις 10 το πρωί χωρίς να του επιτραπεί τελικά η είσοδος. Ο προκλητικός Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής, Μαρκόπουλος ζήτησε να του αποσταλεί στο πολιτικό του γραφείο, στη Νίκαια.


Δείτε πως περιγράφει την απίστευτη πραγματικά άρνησή του η παραγγέλουσα Ευδοκία, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

evdokeah

Το εξώδικό μου ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ αντί, έστω, να θυροκολληθεί! Γιατί άραγε? Ο δικαστικός επιμελητής παρεμποδίστηκε να μπει στην Βουλή ώστε να παραδώσει το παρόν εξώδικο στον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής, κ.Μαρκόπουλο, ώστε να διαβιβαστεί και σε όλα τα μέλη. Ήμουν παρούσα. Ο άνθρωπος περίμενε δυό ώρες και τελικά δεν τον άφησαν να μπει ναι να ασκήσει το λειτούργημα του.
Πραγματικά είμαι ευγνώμων που υπάρχει το Ίντερνετ και λίγοι γενναίοι δημοσιογράφοι.
Το προαποφασισμένο αφήγημα έκλεισε σήμερα με το προαποφασισμένο άδοξο τέλος της εξεταστικής επιτροπής.
ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ
Στο εξώδικο επισυνάπτω τις σχετικές καταθέσεις όπως και τα σχετικά άρθρα (του προεδρικού διατάγματος και της ενσωμάτωσης των ευρωπαϊκών οδηγιών που σας παραθέτω στην προηγούμενη μου ανάρτηση) που αποδεικνύουν όσα ισχυρίζομαι. Τι λέει ο νόμος για όσα καταγγέλλω? Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. #Δικαιοσύνη
Αν μπορείτε, μοιραστείτε παρακαλώ την πληροφορία και περιμένω την άποψη σας, και για το περιεχόμενο του εξώδικου αλλά και για την απόρριψη του🙏🏽 Ευχαριστώ!

#Τέμπη #ΕξεταστικήΕπιτροπή #Βουλή #Ελλάδα #Εξώδικο




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.