Η αξιοποίηση των δύο κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας και της Επανομής βρέθηκαν μεταξύ άλλων στο επίκεντρο συναντήσεων που είχε στην Αθήνα ο δήμαρχος Θερμαϊκού Θεόδωρος Τζέκος.

Κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα για τις εκλογές στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) ο κ. Τζέκος συναντήθηκε με υπηρεσιακούς παράγοντες σε υπουργεία, φορείς και οργανισμούς στην Αθήνα.

Ο δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του δήμου, Ισαάκ Ξανθόπουλο, επισκέφθηκε το υπουργείο Εσωτερικών, Παιδείας και Περιβάλλοντος, καθώς και την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) αλλά και το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).

Στις επαφές του συζητήθηκαν επίσης η επαναλειτουργία των κατασκηνώσεων του απόδημου Ελληνισμού, η υλοποίηση έργων και υποδομών και στις τρεις δημοτικές ενότητες, αλλά και η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος της περιοχής.

«Πιστοί στις δεσμεύσεις μας, προχωράμε σε συνεργασίες με διάφορα Υπουργεία και Υπηρεσίες για την υλοποίηση έργων και παρεμβάσεων ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους και τους επισκέπτες, που θα διαμορφώσουν ένα, σαφώς, πιο φιλικό και αναβαθμισμένο Δήμο για όλους μας», επισημαίνει ο κ. Τζέκος.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.