Ο κορυφαίος ή τουλάχιστον ένας εκ των κορυφαίων ογκολόγων παγκοσμίως ο Βρετανός καθηγητής Angus Dalgleish, απεύθυνε αγωνιώδη προειδοποίηση ζητώντας την άμεση απαγόρευση των εμβολίων MRNA.

Ο καθηγητής Dalgleish, αναφέρει πως έχει παρατηρήσει αύξηση των καρκινογεννέσεων σε ασθε4νείς του που έχουν προχωρήσει στην Τρίτη κατά σειρά ενισχυτική ένεση.

Αναφέρει πιο συγκεκριμένα ο Dalgleish:

«Στο τέλος του περασμένου έτους ανέφερα ότι έβλεπα ασθενείς με μελάνωμα που ήταν σταθεροί για χρόνια να υποτροπιάζουν μετά την πρώτη τους αναμνηστική (την τρίτη τους ένεση).

Ο αριθμός των ασθενών μου που επηρεάζονται αυξάνεται από τότε.

Άλλοι ογκολόγοι επικοινώνησαν μαζί μου από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και από την Αυστραλίας και τις Η.Π.Α.

Σε αυτό που καταλήξαμε ήταν ότι τα συμπτώματα δεν περιοριζόταν πλέον μόνο στο μελάνωμα αλλά ότι η αυξημένη συχνότητα εμφάνισης, μετά τις ενισχυτικές αφορά και Λεμφώματα, δηλαδή καρκίνο του λεμφικού συστήματος, λευχαιμίες, μια ομάδα καρκίνων που επηρεάζουν το αίμα ή καρκίνοι των νεφρών.

Οι συνάδελφοί μου για τον καρκίνο του παχέος εντέρου αναφέρουν μια επιδημία εκρηκτικών καρκίνων (αυτών που παρουσιάζουν πολλαπλή μεταστατική εξάπλωση στο ήπαρ και αλλού).

Πολλοί από εμάς γνωρίζαμε από την αρχή ότι η αλληλουχία του SARS-CoV-2 περιείχε ένθετα τα οποία δεν θα μπορούσαν ενδεχομένως να εμφανιστούν φυσικά και ήταν παρόμοια με αυτά που είχαν ήδη δημοσιευτεί από το εργαστήριο της Γουχάν», ανέφερε ο Dalgleish για να συμπληρώσει λέγοντας ότι:

«Οι παρτίδες των εμβολίων διέφεραν μεταξύ τους. Αυτές οι ανησυχίες φαίνεται να έχουν απαλειφθεί από τις ρυθμιστικές αρχές όταν θα έπρεπε να είχαν αρχίσει αμέσως να τις διερευνούν σε βάθος. Γιατί λοιπόν εμφανίζονται αυτοί οι καρκίνοι;

Η καταστολή των Τ κυττάρων ήταν η πρώτη πιθανή εξήγηση.

Ωστόσο, πρέπει επίσης τώρα να εξετάσουμε την ενσωμάτωση του πλασμιδίου DNA και του SV40 για την προώθηση της ανάπτυξης καρκίνου».

Ο καθηγητής ανέφερε ακόμη ότι η πρωτεΐνη ακίδας mRNA δεσμεύει το p53 και άλλα γονίδια καταστολής του καρκίνου και κατέληξε λέγοντας:

«Όσοι συμβουλεύουν για την παροχή των λεγόμενων αναμνηστικών εμβολίων δεν δείχνουν τιποτα παρά πάνω από την ανεπάρκειά τους ως γιατροί.

Όχι πλέον άλλα αν και ίσως. Όλα τα εμβόλια mRNA πρέπει να σταματήσουν και να απαγορευτούν τώρα.»



πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.