Παρουσίαση – συζήτηση με θέματα που αφορούν την προστασία της οικογένειας, παράγοντες που επηρεάζουν την ψυχολογία και την συμπεριφορά των μελών της, ζητήματα που καθορίζουν την καθημερινότητά της σε ότι αφορά τη γυναικεία ανισοτιμία, τη βία σε βάρος των γυναικών, την ανάγκη οργάνωσης και συλλογικής πάλης από τη μεριά τους διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Αγίας Τριάδας την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 7.00 μμ στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Περαία.

Τα θέματα θα εισηγηθούν ειδικοί επιστήμονες, μέσα από την επαγγελματική τους εμπειρία και τη δράση τους στο κίνημα.

Θα ακολουθήσουν πολιτιστικές παρεμβάσεις με θεατρικό δρώμενο από τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και τη θεατρική του ομάδα, λογοτεχνικό, καθώς και μουσικό αφιέρωμα από ντουέτο της περιοχής μας.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.