Μισό εκατομμύριο συνταξιούχοι ΑμΕΑ-χήρες-ορφανά λαμβάνουν τις χαμηλότερες συντάξεις στην Ελλάδα, αλλά έχουν ηλικία κάτω των 65 ετών!

Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εργασίας/ΗΔΙΚΑ για τον Φεβρουάριο 2025, 460.638 συνταξιούχοι γήρατος, αναπηρίας, χηρείας, ορφανίας και μειωμένης σύνταξης έχουν τις μικρότερες συντάξεις σε σύνολο 2.502.670 συνταξιούχων.

Οι συνταξιούχοι αυτοί, ενώ λαμβάνουν τις χαμηλότερες συντάξεις, θα χάσουν το επίδομα των 250 € επειδή δεν πληρούν το ηλικιακό όριο (είναι κάτω των 65 ετών).

Η ΕΝΥΠΕΚΚ καλεί την κυβέρνηση να καταργήσει άμεσα τον ηλικιακό κόφτη των 65 ετών για τη χορήγηση του επιδόματος των 250 € τον Νοέμβριο 2025.

Πηγή: enypekk.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.