Ειδοποίηση Προ Πλειστηριασμού (αρ. 187/2013) έλαβε ο Δήμος Θερμαϊκού από το Υπουργείο Οικονομικών για να τακτοποιήσει την οφειλή των 4.591.148,84 € στο οποίο ποσό ανήλθε το ληξιπρόθεσμο μαζί με τις προσαυξήσεις για τις πολεοδομικές παραβάσεις των πέργκολων (τσαρδάκια) στην οδό Πολυτεχνείου της Μηχανιώνας που βαρύνουν τον πρώην Δήμο Μηχανιώνας με δήμαρχο τον Γιάννη Μαυρομάτη.
Έτσι ο Δήμος ειδοποιείται να προσέλθει στην Z' ΔΟΥ για την τακτοποίηση. Άλλως, όπως ρητά αναφέρεται στο έγγραφο ειδοποίησης, θα "προχωρήσουμε σε έκδοση πλειστηριασμού της ακίνητης περιουσίας σας, που έχουμε ήδη κατασχέσει".

Αυτά αναφέρουν τα έγγραφα, κι ας βγαίνουν κάποια παπαγαλάκια  και ας διατείνονται πως "καταρρέουν" οι κατηγορίες κατά Μαυρομάτη που κατασκευάστηκαν  με σκοπό την πολιτική του εξόντωση.

ΕΡΩΤΗΣΗ: 

Ποιός θα πληρώσει τα 4.591.148,84 ευρώ ;;;

Ποιός θα επιβαρυνθεί με το ποσό της υπεξαίρεσης των 895.765,83 ευρώ;

Ποιός ευθύνεται για τα συνολικά 5.486.914,67 € που χάνει ο Δήμος (άρα οι δημότες) ;

Ας μας πουν οι λαλίστατοι διεκδικητές της δημαρχίας.....
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.