Τα φετινά Χριστούγεννα σας καλούμε να στηρίξετε τη δράση του Δήμου Θερμαϊκού "Πες ευχαριστώ" και να συμμετέχετε κι εσείς με τον τρόπο σας σε αυτήν τη δυνατή, άρρηκτη και πολύτιμη αλυσίδα αγάπης. Αυτήν την αλυσίδα που εσείς είστε ένας από τους πολυτιμότερους κρίκους της.

Ευχαριστώ, λοιπόν. 4 συλλαβές. 9 λέξεις. 1000 νοήματα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη στήριξη, για τη συμβουλή, για το χέρι βοηθείας, για τη συγχώρεση, για τη καθοδήγηση, για την αγκαλιά, για το χθες, για το σήμερα και το αύριο. Ας πούμε κι εμείς το δικό μας μοναδικό, ξεχωριστό, ανιδιοτελές ευχαριστώ.

Αυτά τα Χριστούγεννα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κάνουμε εμείς το πρώτο βήμα για να κάνουν κι εκείνοι με τη σειρά τους το επόμενο. Κοινοποιήστε τη δράση "Πες ευχαριστώ", μοιραστείτε την, προτρέψτε τους αγαπημένους σας να συμμετέχουν κι αυτοί σε αυτό το διαδραστικό γαϊτανάκι ζεστασιάς και αλήθειας.

Στείλτε κι εσείς το δικό σας ξεχωριστό "ευχαριστώ" στην ηλεκτρονική διεύθυνση poltherm@gmail.com ή στη σελίδα μας στο facebook, # πες Ευχαριστώ και χαρίστε χαμόγελα, συγκίνηση και τρυφερότητα στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα σας και σας προσέφεραν στιγμές χαραγμένες και αναλλοίωτες στο χρόνο. Γίνε εσύ ο επόμενο κρίκος. Πες εσύ το επόμενο ευχαριστώ.

Η δράση θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2014

Τηλ. Επικοινωνίας: 23923-30.363, ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ: Στην ιστοσελίδα μας θα είναι μόνιμο το μπανεράκι που πατώντας το θα μεταφέρεστε στην φατσοσελίδα όπου θα μπορείτε να ποστάρετε τις ευχαριστίες σας !!!


ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ "Πες ευχαριστώ" 

Σταύρος, 10 ετών, Μηχανιώνα.
Πες Ευχαριστώ:

Παππού, θέλω να σου πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ επειδή μου έκανες πολλά δώρα και πολλά λεφτά. Ξέρω ότι είσαι άρρωστος αλλά όλοι προσπαθούμε να γίνεις καλά. Συγνώμη, για τη συμπεριφορά μας όταν ήμασταν μικροί αλλά ελπίζω να μας έχεις συγχωρέσεις ακόμη και τώρα.

Περαστικά και ξανά ένα μεγάλο Ευχαριστώ!



Ιωάννα, 10 ετών, Μηχανιώνα
Πες Ευχαριστώ:

Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που μέχρι στιγμής με συμπαραστάθηκαν, που με αγάπησαν, με ένιωσαν, είδαν ποια είμαι, είδα ποιοι είναι. Νομίζω πως αυτό είναι το νόημα της ζωής… να έχεις φίλους, συγγενείς και ανθρώπους που σε αγαπάν και τους αγαπάς.

Θέλω να ευχαριστήσω όλη μου την οικογένεια, που με στηρίζει σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Ιδιαίτερα στη μαμά μου που χαίρεται όταν χαίρομαι, λυπάται όταν λυπάμαι και θα μπορούσε να θυσιάσει όλοι της τη ζωή για εμένα.




Ελενα, 11 ετών, Μηχανιώνα
Πες Ευχαριστώ: 

Θέλω να πω ευχαριστώ στο Θεό για όλα αυτά που μου έδωσε…στην μαμά μου που με γέννησε, στην γιαγιά που με μεγάλωσε και στη θεία μου που μου είπε να έρθω σήμερα εδώ (στη χριστουγεννιάτικη γιορτή)

ΑΝΩΝΥΜΟΣ
Πες Ευχαριστώ: 

Ευχαριστώ τον Θεό που μου χάρισε αυτούς τους γονείς, που μου δίδαξαν να είμαι έντιμος ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!



Ιωάννης, 11 ετών, Μηχανιώνα
Πες Ευχαριστώ:

Να ευχαριστήσω την μαμά μου και τον μπαμπά μου που μου έδωσαν πνοή. Να γίνομαι κυρίως καλύτερος πνευματικά και σωματικά και που μου προσφέρουν αγάπη, ελπίδα και μια θέση στη κοινωνία.


Αννα, 10 ετών, Μηχανιώνα.
Πες Ευχαριστώ:

...μπαμπά, μαμά, ..γιατί τους αγαπώ πολύ και γιατί μου έχουν δώσει την καρδιά τους.


Βασίλης, 8 ετών, Επανομή
Πες Ευχαριστώ:

Ευχαριστώ το μπαμπά μου γιατί με βοηθάει συνέχεια.


Παντελής, 11 ετών, Μηχανιώνα
Πες Ευχαριστώ:

Τη μαμά μου που πάντα με βοηθάει και ποτέ ότι και αν κάνω δεν θα με αφήσει.


Λευτέρης, 10 ετών, Μηχανιώνα
Πες Ευχαριστώ:

Ένα πουλί που κελαηδάει κάθε μέρα έξω από το δωμάτιο μου, πάνω σ ένα δέντρο.


Άγγελος, 8 ετών, Επανομή
Πες Ευχαριστώ:

Τον μπαμπά μου που περνάει πολύ ώρα μαζί μου και αυτό με ευχαριστεί.


Γιώργος, 13 ετών, Μηχανιώνα
Πες Ευχαριστώ:

Τη γιαγιά μου για όλα όσα μου έχει κάνει.


Χαρά, 8 ετών, Επανομή
Πες Ευχαριστώ:

Τη μαμά μου γιατί με φροντίζει και μου δίνει ευτυχία.


Βέτα, 9 ετών, Μηχανιώνα
Πες Ευχαριστώ:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αι-Βασίλη που βοηθά και δίνει δώρα σε όλα τα παιδιά. Επίσης, σε όλο τον κόσμο!


Νικολέτα, 17 ετών, Περαία
Πες Ευχαριστώ:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, με την ευκαιρία που μου δόθηκε,
όλους τους προγόνους μου αλλά και γενικότερα τις προηγούμενες γενιές που με τόση προσπάθεια μας προικοδότησαν με έναν σχεδόν κατεστραμμένο κόσμο.
Με αυτόν τον όρο, φυσικά, θέλω να θίξω τον πολιτικό, τον οικονομικό, τον περιβαλλοντικό ακόμα και τον πολιτιστικό τομέα.
Αυτό που με λυπεί περισσότερο δεν είναι ότι η σύγχρονη γενιά, δηλαδή η δική μου και τον συνομήλικων μου, προσπαθεί να διορθώσει τα κατεστραμμένα των προηγούμενων, αλλά ότι οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες αυτών αυξάνονται ραγδαία και δεν ανταποκρίνονται στις δυνατότητες μας.
Ευχαριστώ τόσο για αυτόν τον κόσμο που κληρονομήσαμε
όσο και για τα συναισθήματα που κανείς δεν μας δίδαξε να νιώθουμε.


Νεόφυτος, 5 ετών, Μεσημέρι
Πες Ευχαριστώ:

Την αδερφή μου που μου έμαθε να κάνω αστέρια.


Δήμητρα, 5 ετών, Μεσημέρι
Πες Ευχαριστώ:

Τον αδελφό μου γιατί μου φέρνει τριαντάφυλλα!


Δέσποινα, 4 ετών, Μεσημέρι
Πες Ευχαριστώ:

Τον παππού μου, που μου έφτιαξε ένα τραπεζάκι και 2 καρεκλάκια για να παίζω με τις κούκλες μου!


Μαριάννα, 48 ετών, Μηχανιώνα
Πες Ευχαριστώ:

Σε όλο τον Κόσμο που αγαπά και προσφέρει εθελοντικά.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.