Το πρόβλημα της έλλειψης παιδικών χαρών στο Μεσημέρι θέτει με επιστολή που απευθύνει στον Δήμαρχο Θερμαϊκού Γιάννη Μαυρομάτη συμπολίτισσά μας, αναδεικνύοντας με φωτογραφικό ντοκουμεντάρισμα την επικινδυνότητα της υπάρχουσας στο Μεσημέρι.
Δημοσιεύουμε την επιστολή και αναμένουμε τις ενέργειες της δημοτικής αρχής.

Κύριε Δήμαρχε , καλημέρα 

Είμαι κάτοικος Μεσημερίου τα τελευταία 7 χρόνια , και ενώ δεν έβγαινα πολύ στο χωριό έβλεπα τις πολύ μεγάλες ελλείψεις που είχε σε θέματα καθαριότητας , πεζοδρόμησης , ασφαλτόστρωσης και άλλα προβλήματα μικρά ή μεγάλα .....Μετά την απόκτηση του παιδιού μου , πρίν 2 χρόνια όμως έβλεπα και την κατάσταση των παιδικών χαρών.....απαράδεκτη .Το χωριό είχε 4 παιδικές χαρές αλλά στην ουσία καμία δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για ασφαλές παιχνίδι .Τον Μάιο ,στις 3 από αυτές αφαιρέθηκαν τα επικίνδυνα παιχνίδια εκτός από το κέντρο του χωριού η οποία είναι σε τραγική ....τραγικότατη κατάσταση ........οι φωτογραφίες που επισυνάπτω είναι πρίν 2 μήνες τραβηγμένες , σήμερα που μιλάμε είναι σε ακόμη χειρότερη κατάσταση ......Δυστυχώς για να κάνουμε κούνια πηγαίνουμε σε διπλανά χωριά δηλαδή κάνουμε το λιγότερο 8 χιλιόμετρα για να κάνει το παιδί μας κούνια .......Ειλικρινά θα ήθελα μία απάντηση στα ερωτήματα μου ...Εσείς το παιδί σας θα το αφήνατε να κάνει κούνια σε μία τέτοια παιδική χαρά??????.............Τι θα του λέγατε όταν θα τον πηγαίνατε σε μία τέτοια παιδική χαρά και δεν θα τον  αφήνατε να κάνει κούνια ,πως θα του το εξηγούσατε ?????? Είμαστε δημότες Θερμαϊκού πληρώνουμε τους φόρους μας,παρόλο τα προβλήματα τα οικονομικά  ,γνωρίζουμε ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στους δήμους  ,όλοι το αντιμετωπίζουμε , αλλά θα παρακαλούσα πολύ να διευθετηθεί το παραπάνω πρόβλημα .

Υ.Γ. ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1(8) , ΤΩΡΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ 

Ευχαριστώ 

Χατζηρόδου Μαίρη 







Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Τα "παιχνίδια" της παιδικής χαράς απομακρύνθηκαν την προηγούμενη βδομάδα , εύχομαι το χωριό να αποκτήσει μία παιδική χαρά , γιατί δεν έχει καμία .....Ευχαριστώ Χατζηρόδου Μαίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.