του ακτιβιστή

Σύμφωνα με επιπρόσθετες πληροφορίες (λόγω του προχωρημένου της ώρας είναι αδύνατο να τις επιβεβαιώσουμε, θα το κάνουμε το ταχύτερο δυνατό βέβαια) που λάβαμε υπάρχουν ακόμη χειρότερες παρεμβάσεις που έγιναν στην περιοχή νατούρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν συμφέροντα εκμισθωτών των μπιτσόμπαρων στην περιοχή του Ποταμού Επανομής (δείτε εδώ).
Όπως μαθαίνουμε με γκρέιντερ (ή το γνωστό JCB) ισοπεδώθηκε παρακείμενη έκταση (που υπάγεται στην προστατευμένη περιοχή ΝΑΤΟΥΡΑ) σε κοντινή απόσταση από παραθαλάσιο μπαράκι για να μετατραπεί σε ΠΑΡΚΙΝΓΚ για την εξυπηρέτηση των πελατών του.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιον λόγο οι δημοτικές αρχές συμπράττουν (ή μήπως είναι εν αγνοία τους ;;) σε τέτοιας μορφής και έκτασης περιβαλλοντικά εγκλήματα και ποια είναι ενδεχομένως τα οφέλη του δήμου.
Πέρα όμως από την οργή που μας διακατέχει για τον βανδαλισμό του οικολογικού χαρακτήρα της προστατευόμενης περιοχής που θα έπρεπε να την φυλάττει η δημοτική αρχή ως κόρη οφθαλμού, θα θέλαμε  με την ευκαιρία να θέσουμε ορισμένα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και της υγείας των επισκεπτών - λουομένων.
Και εξηγούμαστε:

  • Η εκμίσθωση των παραλιακών περιπτέρων στην Επανομή έγινε με όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις;
  • Υπάρχει αποχέτευση των παραλιακών μπαρ στον Ποταμό;
  • Υπάρχουν βόθροι ; Είναι αυτοί στεγανοί; Και πόσο ασφαλείς είναι για ενδεχόμενη μόλυνση των περιοχών στις οποίες βρίσκονται αλλά και της παρακείμενης θαλάσσιας ακτής;
  • Το υγειονομικό έχει κάνει τον απαραίτητο έλεγχο για την λειτουργία τους;
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Οι λιμενικη αρχη αλλά και η αστυνομική που είναι δεν θα επιληφθουν ως υπευθυνες για την αλοιωση του αιγιαλου και παραλίας συμφωνα με την νομοθεσία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.