Ας ελπίσουμε να δεήσουν οι της Τουριστικής Επιχείρησης Θερμαϊκού ή οι του Δήμου να πληροφορήσουν τους δημότες.
Συνηθίσαμε στα άοσμα, άχροα και τυπικά δελτία τύπου που στέλνονται και στόχο τις περισσότερες φορές έχουν την αυτοπροβολή των αποστολέων και τίποτα περισσότερο.
Εμείς παρόλα αυτά πιστοί στην ενημέρωση των αναγνωστών μας δημοσιεύουμε ΟΛΑ τα δελτία τύπου διακινδυνεύοντας να χαρακτηριστούμε ως άτυπο γραφείου τύπου του Δήμου (κάποιοι φίλοι το υπονόησαν σε σχόλιά τους).
Στο θέμα μας τώρα.
Με τις τέσσερις γαλάζιες σημαίες που εξασφάλισε ο Δήμος Θερμαϊκού ( δεν είναι δα και πανηγυρική είδηση αν αναλογιστεί κανείς τα 53 χιλιόμετρα ακτογραμής που κατέχει) όσες και τον περασμένο χρόνο, αναλαμβάνει ως γνωστόν και κάποιες υποχρεώσεις.
Εκτός από την καθαριότητα που μάλλον κανένας δεν θα πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανος από τους κατοίκους αλλά και από αρκετούς διοικούντες (όπως σε κατ' ιδίαν συζητήσεις παραδέχονται) υπάρχει και η εξής δέσμευση:
Από 1 Ιούνη είναι υποχρεωμένος ο δήμος να έχει ναυαγοσώστες και στις 5 λουτρικές περιοχές του, όπου και οι γαλάζιες σημαίες. 
Σήμερα δεν υπήρχε κανένας ναυαγοσώστης σε Αγία Τριάδα, Περαία (δίπλα στο Θέρος) και πάλι Περαία (ερυθρός σταυρός)...... (φωτογραφίες)
Το ωράριο λειτουργίας των ναυαγοσωστών είναι 10:30 με 17:30 και σήμερα από τις 11:10 έως τις 12:40 σε αυτές τις 3 λουτρικές δεν εμφανίστηκε κανείς. 
Στις φώτο φαίνονται και οι μπανιέρες που υποτίθεται ότι είναι σωστικές λέμβοι να είναι αναποδογυρισμένες και χωρίς μηχανές !!!

Αναμένονται απαντήσεις και εξηγήσεις από τους ανευθυνοϋπεύθυνους.



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.