Από μήνυμα φίλης, χωρίς  σχολιασμό:

Δίπλα από την εκκλησία Πέτρου-Παύλου υπάρχει ένα μικρό πανέμορφο πάρκο, το οποίο δυστυχώς καθημερινά αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του αφού έχει μεταμορφωθεί σε πεδίο εκτόνωσης ορισμένων ανεύθυνων νεαρών.

Κάθε απόγευμα μετά τις 7,8 μαζεύονται περίπου 30 άτομα (δεν είναι όλα τους με βανδαλιστικές διαθέσεις βέβαια), τα οποία μεθούν, μαλώνουν, παλεύουν μεταξύ τους, σπάζουν μπουκάλια, και γενικά ρημάζουν ότι βρουν μπροστά τους. Πολλές φορές αυτή κατάσταση διαρκεί μέχρι τις 2 το πρωΐ.

Γείτονες έχουν καλέσει αρκετές φορές την αστυνομία, η οποία γνωρίζει το πρόβλημα, δεν επεμβαίνει όμως δραστικά, παρά μόνο έρχεται και μέσα από το αυτοκίνητο τους φωνάζει να κάνουν ησυχία. Είναι πολύ κρίμα να καταστρέφεται αυτό το μοναδικό πάρκο που έχει γίνει με τα χρήματα των φορολογούμενων δημοτών.

Οικογένειες με παιδιά βέβαια δεν μπορούν ούτε να το διασχίζουν. Η καθαριότητα εδώ είναι ανύπαρκτη. Παντού σκορπισμένα σκουπίδια, πλαστικά και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Νομίζετε ότι ο δήμος θα μπορούσε να επέμβει?????

Θα μπορούσατε να το δημοσιεύσετε μήπως και βρεθεί κάποια λύση????? Μένω κοντά σ' αυτό το πάρκο και θλίβομαι καθημερινά με αυτήν την εικόνα.

Οι φωτό που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω είναι σημερινές.







Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.