του ακτιβιστή

Πολλοί από μας θα ήθελαν  να βρίσκονταν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στον  ανυπότακτο Στράτο Δασκαρόλη, που αρνούμενος να πληρώσει το πρόστιμο για την πράξη ανυπακοής του βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές της Καλαμάτας.
Τα γνωστά μιντιακά παπαγαλάκια, από κοινού με ένα ξεπουλημένο πολιτικό σύστημα, φουσκώνουν σκόπιμα και αισχρά την ανάμειξη σε υπόθεση απαγωγής επιχειρηματία ενός από τους απαγωγείς, τονίζοντας ότι συμμετείχε στα κινήματα δεν πληρώνω και ενάντια στους πλειστηριασμούς κατοικιών.

Να όμως που κάποιοι δεν δειλιάζουν, ούτε υποστέλλουν την σημαία της αντίστασης στο κίβδηλο πολιτικό σύστημα και δεν κάνουν εκπτώσεις ανάλογαμε τον καιρό και τις συγκυρίες. 

Μπροστάρισσα για άλλη μια φορά στους κοινωνικούς αγώνες η Ζωή Κωνσταντοπούλου, βρέθηκε στην Καλαμάτα στις διαμαρτυρίες υποστήριξης του Στράτου Δασκαρόλη, αφού κατά την μετάβασή της προκλητικά πέταξε το γάντι στο σύστημα, σηκώνοντας τις μπάρες των διοδίων κατά την μετάβασή της στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας. Και μάλιστα βιντεοσκοπήθηκε η πράξη.

Είναι μια καθαρά πολιτική πράξη που επιχειρεί να ακυρώσει τις προσπάθειες σπίλωσης των αγώνων. Είναι μια ενθάρρυνση από την επικεφαλής της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της ανυπακοής σε έναν βρώμικο και υποταγμένο πολιτικό σμάρι δεσμεύσεων σε συμφέροντα και δανειστές.
Να τι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: 

Ξεκινάω από Αθήνα για Καλαμάτα.
Για να στηρίξω τον Στράτο Δασκαρόλη, τον συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια.
Η σημερινή δράση είναι Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου.
Τα λέμε στις 7 στην Καλαμάτα, στη συγκέντρωση συμπαράστασης στο Στράτο Δασκαρόλη!

Και ακόμη:

Διόδια Νο4Στο δρόμο για Καλαμάτα.Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου Δασκαρόλη.Του συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια.Στις 7.00 η συγκέντρωση!


Και να θυμίσουμε τι είχε δηλώσει η Ζωή, πριν λίγες μέρες,  για την παγκόσμια μέρα των δικαστών:

Σήμερα είναι η μέρα της Δικαιοσύνης.
Συνειδητά δεν πήγα στις πανηγυρικές εκδηλώσεις των Δικαστών.
Γιατί η Ελληνική Δικαιοσύνη σήμερα είναι υπόδουλη κι εντεταλμένη.
Και αυτοί που θα έπρεπε να την υπερασπιστούν πρώτοι, οι έλληνες δικαστές, δεν το κάνουν.
Σε λίγο θα βρίσκομαι στο πλευρό του Στράτου Δασκαρόλη, που πριν 5 μέρες καταδικάστηκε σε φυλάκιση από την Ελληνική Δικαιοσύνη, γιατί δεν πλήρωσε διόδια κι αρνήθηκε να καταθέσει τις πινακίδες του.
Ο Στράτος είναι φυλακή, κρατούμενος στο Τμήμα της Καλαμάτας, κι ο Μπόμπολας κυκλοφορεί ελεύθερος.
Σήμερα είναι και η επέτειος της επανένωσης των 2 Γερμανιών, το 1990.
Από την οποία είναι πλήρως απαιτητές οι Γερμανικές Οφειλές. 341 δις ευρώ τουλάχιστον.
Η Γερμανία αρνείται να πληρώσει ακόμη και για την αμετάκλητη απόφαση για τα θύματα του Διστόμου.
Εδώ και 20 χρόνια!
Η Ελληνική Δικαιοσύνη το ανέχεται.
Και ο Στράτος καταδικάσθηκε σε φυλακή, που δεν πλήρωσε διόδια στον Μπόμπολα και στη Hochtief.
Ο Στράτος υπερασπίζεται την αξιοπρέπεια όλων μας.
Κι είναι καθήκον μας να τον υπερασπιστούμε.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Αυτή είναι η "ιδεολογία" της ζωής; Να γεμίσει η Ελλάδα με φυγόστρατους τρελοχαρτάκηδες και μπαταχτσήδες συγχρόνως; Να χαίρεται τους ψηφοφόρους της. Καληνύχτα Ελλάδα με τέτοιους (ες) πολιτικούς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Πολλοί από μας θα ήθελαν να βρίσκονταν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στον ανυπότακτο Στράτο Δασκαρόλη"....
    Ποιοι είστε "εσείς" ακτιβιστή, οι συμπαθούντες του τρελοχαρτάκια; Γιατί "εμείς" δεν είμαστε συμπαθούντες (του τρελοχαρτάκια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.