Ένας νέος Σύλλογος δημιουργήθηκε από κοινωνικά και οικολογικά ευαίσθητους κατοίκους του Δήμου Θερμαϊκού , κυρίως της Επανομής, που επέλεξαν να ζήσουν στον όμορφο τούτο τόπο δίπλα στη θάλασσα.
Σκοπός , όπως αναφέρεται στο ιδρυτικό καταστατικό , είναι η αλληλεγγύη και η συνεργασία ανάμεσα στους κατοίκους που επιδιώκουν τη διασφάλιση του δικαιώματος όλων των πολιτών στην ποιότητα ζωής ,καθώς και στην προστασία των φυσικών οικοσυστημάτων που αποτελούν δημόσια αγαθά. Επίσης σκοπό αποτελεί η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και των ιδιαίτερα υδροβιοτόπων της περιοχής ,της παράκτιας ζώνης και της θάλασσάς μας.
Στους σκοπούς του συλλόγου είναι και η ανάπτυξη αθλητικών και άλλων κοινωνικών δραστηριοτήτων.
Μετά τη συγκρότηση σε σώμα , τις αμέσως επόμενες μέρες, θα επισκεφθούν τη Δημοτική Αρχή και θα επιδιώξουν τη στήριξη του έργου της ,στα πλαίσια των σκοπών του Συλλόγου , καθώς και τη συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο .

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποτελείται από :

Πρόεδρο την κα Ελένη Ραφαηλίδου
Αντιπρόεδρο τον κ. Θωμά Κόντο
Γενική Γραμματέα την κα Ευαγγελία Θεοδοσίου
Ειδικό Γραμματέα τον κ. Αλέξη Ταμουτσέλη
Ταμία την κα Δήμητρα Τύμπα
Μέλος την κα Μαρία Τούρτα

Να ευχηθούμε επιτυχία στους στόχους του νέου συλλόγου και να βεβαιώσουμε ότι ο ακτιβιστής θα προβάλλει τις δράσεις του, όπως κάνει και για όλους τους συλλόγους της περιοχής.



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.