Και πέμπτη περίπτωση γερμανού πολιτικού με διδακτορικό τίτλο προϊόν λογοκλοπής αποκάλυψε το Blog  για επιστημονική αξιοπιστία de.vroniplag.wikia.com, που έχει βάλει στο μικροσκόπιο διδακτορικές εργασίες επωνύμων.

Αυτή τη φορά κρεμάστηκε στα μανταλάκια ως ύποπτος λογοκλοπής ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής του γερμανικού κόμματος των Ελευθέρων Δημοκρατών Γιώργος Χατζημαρκάκης.
Σύμφωνα με το blog, ο Χατζημαρκάκης στην εργασία του με θέμα: "Παγκοσμιοποίηση πληροφορικής. "Μοντέλο συνεργασίας της παγκόσμιας διακυβέρνησης σχετικά με το παράδειγμα του ηλεκτρονικού εμπορίου", έχει συμπεριλάβει με ελαφρές προσαρμογές κείμενα από άλλες επιστημονικές εργασίες, χωρίς να είναι διακριτό ποια είναι δικά του και ποια ξένα.
Η έρευνα που άρχισε στις 12/5 από εθελοντές ερευνητές, διαπίστωσε λογοκλοπή στο 22% των σελίδων της εργασίας που ερεύνησε μέχρι χθες.

Σχόλιο Ακτιβιστή: Και μας τον προόριζαν (κάποια δημοσιεύματα) για ανάληψη υψηλών καθηκόντων  σε ενδεχόμενη κυβέρνηση τεχνοκρατών....

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.