Στα Χανιά θα διεξαχθεί το FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδος 2011, Περιφέρειας Κρήτης, με διοργανωτές τον Α.Ο. Κύδων Χανίων και την Ε.Σ.Σ.Κ.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαϊου, στο ξενοδοχείο ΑΚΑΛΗ στο κέντρο της πόλης. Συμμετέχουν οι ομάδες που προκρίθηκαν από τους προηγούμενους γύρους : ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, Ο.Φ.Η. 2000, Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ και Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ.



Το Σάββατο το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος γύρος και τα ζευγάρια ( έπειτα από κλήρωση ) είναι : ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ - Ο.Φ.Η. 2000 και ΚΥΔΩΝ - Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ. Το πρωί της Κυριακής οι νικητές των συναντήσεων του πρώτου γύρου θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στον μεγάλο τελικό για την πρώτη και δεύτερη θέση και οι ηττημένοι στον μικρό τελικό για την 3η και 4η θέση.

Θα υπάρχει στην ιστοσελίδα μας, www.kydonchess.gr , άμεση ανάρτηση των αποτελεσμάτων, με το τέλος κάθε παρτίδας, όπως και φωτογραφίες από τους αγώνες και τις απονομές.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.