Μία πολιτική λύση για τη Λιβύη που βασίζεται στον οδικό χάρτη και περιλαμβάνει ένα σύνολο προτάσεων για μια συμφωνία-πλαίσιο υιοθέτησε χθες στο Μαλαμπό, πρωτεύουσα της Ισημερινής Γουϊνέας, η επιτροπή μεσολαβητών της Αφρικανικής Ενωσης (UΑ), η οποία αποτελείται από πέντε αρχηγούς κρατών, όπως έγινε γνωστό από την UA.

Η επιτροπή (Νότια Αφρική, Κονγκό, Μαλί, Ουγκάντα, Μαυριτανία) "εξέτασε την εξέλιξη της κατάστασης στη Λιβύη από την προηγούμενη σύνοδο, στην Πρετόρια, στις 26 Ιουνίου. Στο πλαίσιο του οδικού χάρτη, η UΑ ενέκρινε ένα σύνολο προτάσεων για μια συμφωνία πλαίσιο με στόχο μια πολιτική λύση στη λιβυκή κρίση, την οποία "θα υποβάλει" στη 17η σύνοδο των αρχηγών κρατών της UΑ σήμερα και αύριο", αναφέρει ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη σύνοδο της επιτροπής. 
πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.