Από τύχη δεν θρηνούμε θύματα από τα επεισόδια της Τετάρτης, δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, εγκαλώντας τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή που δεν ανακοίνωσε ούτε μια κύρωση κατά αστυνομικών που άσκησαν βία χωρίς λόγο. «Η γραμμή άμυνας περιφρούρησης της Βουλής φτάνει μέχρι του Μπαϊρακτάρη και το Θησείο;» αναρωτήθηκε ο κ. Τσίπρας.
Μέμφομαι την κυβέρνηση Παπανδρέου συνολικά, γιατί γύρισε το ρολόι της ιστορίας πολλά χρόνια πίσω, με ένα σχέδιο που περιελάμβανε ωμή βία και την αγαστή συνεργασία κράτους και πρακράτους, είπε ο κ. Τσίπρας. Συμπλήρωσε πως τέτοιες εικόνες είχαμε να δούμε πολλά χρόνια.
«Εγκαθιδρύσατε τη νέα μνημονιακή δημοκρατία της βίας και της τρομοκρατίας», είπε απευθυνόμενος στην Κυβέρνηση ο κ. Τσίπρας  και προσέθεσε: «Δεν έχετε καμία δημοκρατική νομιμοποίηση να προχωράτε σε τέτοια μέτρα. Η κυβέρνηση σας δεν έχει πολύ χρόνο ζωής, θα κληθεί πολύ σύντομα να λογοδοτήσει».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.