Με μεγάλη επιτυχία έγινε και φέτος στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κ.Α.Π.Π.Α 2000 το 3ο Αθλητικό CAMP.

Στο  CAMP συμμετείχαν πολλά παιδιά και παρακολούθησαν μια πλειάδα αθλημάτων ΚOΛΥΜΒΗΣΗ-POLO-AQUA FUN-BASKET-VOLLEY-HANDBALL-ΠΑΙΔΙΚΗ YOGA-ΒΑΣΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ-ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ-NINJUTSU-ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ-ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ.

Έγινε ενημέρωση στα παιδιά από διατροφολόγο για τα οφέλη της υγιεινής διατροφής «στην πράξη» και μαγείρεψαν μαζί υγιεινά.

Το Κ.ΑΠ.Π.Α έχει καθιερώσει κάθε καλοκαίρι το Αθλητικό CAMP προσθέτοντας κάθε χρόνο στο πρόγραμμα του και καινούργιες αθλητικές και πολιτιστικές  δραστηριότητες .

Στόχος μας είναι τα παιδιά  να μυηθούν και να μάθουν διάφορα αθλήματα,  να γνωρίσουν συνομήλικους τους αλλά ταυτόχρονα και να ψυχαγωγηθούν δημιουργικά συμμετέχοντας  σε διάφορα προγράμματα στις άρτιες υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις μας, όπου οι κανόνες ασφαλείας και υγιεινής τηρούνται απόλυτα και από εξειδικευμένους προπονητές σε κάθε άθλημα.

Με την δέσμευση μας ότι το επόμενο CAMP θα είναι ακόμη καλύτερο με γνώμονα το καλό των παιδιών ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.



   Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς

Αρτοποιείο                                 Κοτζαμάνη Βέρα
Αθλητικά Spirit                         Μαυρογένης Πέτρος
Κρεαταγορά Περαίας               Κουμπουρλιώτης Χρήστος
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος    Τρακίδου Λίνα
                                                    Goody΄s
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.