Ένταση το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά

Ένταση δημιουργήθηκε το πρωί στον Πειραιά, όταν ιδιοκτήτες ταξί που είχαν συγκεντρωθεί στην ακτή Ξαβερίου (σημείο που "δένουν" τα κρουαζιερόπλοια), έριξαν λάδια - σύμφωνα με πληροφορίες - στο οδόστρωμα και έστησαν οδοφράγματα για να εμποδίσουν τα πούλμαν με τους τουρίστες να βγουν από το λιμάνι. Η αστυνομία έριξε πριονίδι για να μπορέσουν να περάσουν τα οχήματα.




Πληροφορίες του Mega αναφέρουν ότι από το μπλόκο των ταξιτζήδων έμειναν εγκλωβισμένοι στο λιμάνι για ώρες περίπου 3.500 τουρίστες, που περίμεναν μάταια μέσα στη ζέστη στα πούλμαν τους. 

Αφού αποχώρησαν από το λιμάνι, ιδιοκτήτες κατευθύνθηκαν προς το κτίριο του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ, στο Φάληρο όπου προκάλεσαν σοβαρές φθορές σε κάμερες ασφαλείας και τζάμια του κτιρίου


Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Ραγκούσης θα συναντηθεί στις 11 το πρωί με την ομοσπονδία των ιδιοκτητών ταξί και μία ώρα αργότερα με τα σωματεία των οδηγών. Λίγο νωρίτερα, ο υπουργός θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Στις συναντήσεις αυτές, ο υπουργός αναμένεται να παρουσιάσει τις προτάσεις του για το άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξί, οι οποίες όπως έχει ανακοινώσει θα αποτελέσουν τη βάση για την περαιτέρω πορεία του διαλόγου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.