Ευρωπαϊκή πρωτιά στον αριθμό των ανασφάλιστων αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στους δρόμους έχει η Ελλάδα, με ποσοστό 15% και δεύτερη έρχεται η Βρετανία (6%). Αυστρία και Γερμανία έχουν μηδενικό ποσοστό ανασφάλιστων οχημάτων.

Τα παραπάνω ανέφερε στη ΝΕΤ ο πρόεδρος της επιτροπής αυτοκινήτου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας, Κ. Μπερτσιάς σημειώνοντας ότι οι εκτιμήσεις ανεβάζουν τον αριθμό των ανασφάλιστων οχημάτων στην Ελλάδα περίπου στο 1,5 εκατομμύριο.

Επίσης, γνωστοποίησε ότι το επόμενο έτος θα είναι έτοιμη ολοκληρωμένη ηλεκτρονική βάση δεδομένων για την πάταξη του φαινομένου.

Ο κ. Μπερτσιάς ανέφερε ότι η πρακτική αυτή δεν είναι κάτι που υιοθετήθηκε από τους πολίτες το τελευταίο διάστημα, αλλά πρόκειται για ένα χρόνιο πρόβλημα. Παρατήρησε πάντως πως λόγω της κρίσης το ποσοστό των ανασφάλιστων οχημάτων αυξάνεται περαιτέρω.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.