Από παλαιότερες μέρες, με τον Ομπάμα, τότε φίλο..
Σύμφωνα όμως με νέο ηχητικό μήνυμα του Λίβυου ηγέτη που μετέδωσε το Αλ Ουρούμπα, ο Καντάφι βρίσκεται στην Σύρτη και δηλώνει ότι δεν θα υποχωρήσει καθώς « η Λιβύη ανήκει στους Λίβυους και όχι στους ξένους πράκτορες, τον Σαρκοζί και την Ιταλία» .
Στο νέο, παθιασμένο ηχητικό του μήνυμα, ο Καντάφι καλεί τους Λίβυους να πάρουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους και να πάνε «να καθαρίσουν (εξαγνίσουν) την Τρίπολη και να εξολοθρεύσουν τους αρουραίους δρόμο-δρόμο, σπίτι-σπίτι» .

«Αφήστε τα σπίτια σας και απελευθερώστε την Τρίπολη . Πρέπει να αντισταθούμε στους αρουραίους, τους οποίους θα συντρίψει ο στρατός μας» ακούγεται στο ηχογραφημένο μήνυμα .

Λίγο νωρίτερα , σύμφωνα με το AP,  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του Καντάφι, Μούσα Ιμπραχίμ, έστειλε το εξής μήνυμα: «Ο Μουαμαρ Kαντάφι βρίσκεται στην Λιβύη, είναι καλά, υγιής , με υψηλό ηθικό και πολεμά εναντίον των ανταρτών».

"Ο ηγέτης κρύβεται σε ασφαλές μέρος και από κει συντονίζει την μάχη για την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας" δήλωσε ο Μούσα Ιμπραχίμ σε τηλεφωνική συνέντευξη του στο πρακτορείο, αρνούμενος ωστόσο να αποκαλύψει την ακριβή τοποθεσία.

"Μαζί του βρίσκονται μέλη της οικογένειας του και ανώτατα πολιτικά και στρατιωτικά στελέχη και είναι όλοι καλά στην υγεία τους", δήλωσε ακόμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τονίζοντας ότι ο Μουαμάρ Καντάφι δεν θα εγκαταλείψει την θέση και την χώρα του καθώς "είναι ικανός να συνεχίσει την αντίσταση για μέρες , μήνες και χρόνια".
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.