Το καθεστώς εφαρμόζει αδίστακτα στρατιωτικό νόμο απέναντι από τη Βουλή,διαλύοντας βίαια και απειλώντας με συλλήψεις ακόμα και 2 πολίτες που παραμένουν στην περιοχή.

Μετά τα φαινόμενα των απρόκλητων επίθέσεων των ΜΑΤ κατά των πολιτών που παρευρίσκοντο στην πλατεία Συντάγματος τους τραυματισμούς και τις συλλήψεις το βράδυ του Σαββάτου 10/9,έρχονται σήμερα δύο νέα δεδομένα στο φώς της δημοσιότητας.


Μέλος της ομάδας νομικής υποστήριξης της Λαικής Συνέλευσης της πλατείας Συντάγματος,κατήγγειλε χθές βράδυ απο το βήμα της Συνέλευσης ότι ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης που βρίσκεται στην περιοχή ερωτηθείς σχετικά αποκάλυψε ότι υπάρχει ρητή διαταγή απο την αστυνομική διεύθυνση Αττικής να μην επιτρέπονται πλέον συναθροίσεις πολιτών οιουδήποτε αριθμού,ακόμη και δύο, απέναντι απο το κτήριο της βουλής!


Σύμφωνα με την παραπάνω καταγγελία,υπάρχει εντολή όχι μόνο να διαλύεται κάθε συνάντηση-έστω και 2 πολιτών -αλλά να γίνονται προσαγωγές και συλλήψεις των παρανομούντων ( ;).


Το δεύτερο δεδομένο αφορά την προσπάθεια τρομοκράτησης των πολιτών με την προσθήκη ότι σήμερα 13/9 η αύριο το βράδυ θα γίνει επίθεση κατά των πολιτών στην πλατεία Συντάγματος με σκοπό την προσαγωγή και σύλληψή τους..


Είναι φανερό ότι τέτοιου είδους διαταγές οι οποίες αποσκοπούν στην άσκηση τρομοκρατίας στούς πολίτες αποτελούν κατάφορη παραβίαση τού νόμου και του ισχύοντος συντάγματος που ρητά προστατεύει το δικαίωμα όλων να συναθροίζονται δημόσια σε οιαδήποτε περιοχή της επικράτειας.


-Καταγγέλεται κάθε απόπειρα κατάργησης του παραπάνω θεμελιώδους πολιτικού και ανθρώπινου δικαιώματος στην Ελλάδα, κάτω από οιοδήποτε πρόσχημα,


-επισημαίνεται ότι τυχόν ενεργοποίηση τέτοιας πρακτικής συνιστά επιβολή στρατιωτικού νόμου σε συγκεκριμένη περιοχή της χώρας και


-καλείται η ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο να διαψεύσει άμεσα τις σχετικές πληροφορίες αλλά και να αποφύγει στο εξής κάθε ενέργεια η οποία προσβάλει βάναυσα τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών.


ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ STOPCARTEL
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Θεωρώ πως να πεί κάποιος οτι είμαστε πλέον στο Δημοκρατκό Πολίτευα είναι αστείο και εντελώς ανώφελο τα γεγονότα τα οποία είναι τραγελαφικά θα τα βλέπαμε μόνο σε γελειογραφίες του αρκά αλλά από οτι φαίνεται το κράτος και Πάνω από όλα η βουλή μας Θέλει να μας κάνει να γελάσουμε μέσα στο πανικό της χρεωκοπίας που βαράει την εξώθυρα μας και εμείς φυσικά χρησημοποιούμε τη φράση '' στου κουφού τη πόρτα...(πάρτη πόρτα και φύγε)'' λυπάμαι πολύ πραγματικά για το κράτος στο οποίο μεγάλωσα. Και για να φτάσει ένας άνθρωπος να το πει αυτό πάει να πεί οτι η κατάσταση στην οποία έχουμε επέλθει είναι απλώς ανεπιστρεπτή και καθόλου αναπάντεχη. Καλή σας μέρα και καλή συνέχεια..! Ωχ! Ειρωνία σήμερα είναι Τρίτη και 13..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.