Ναι θα ψηφίσει τελικά ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γ. Βούρος παρά τους λεονταρισμούς και φυσικά δεν παραιτείται από βουλευτής γιατί διακατέχεται από μεγάλα πατριωτικά αισθήματα και πολλά βουλευτικά προνόμια!!!!
«Ψηφίζω από καθαρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου. Δίνω μία ακόμη ευκαιρία στην κυβέρνηση να υλοποιήσει επιτέλους τις υποχρεώσεις που ανέλαβε αξιοποιώντας τις μέχρι τώρα ψήφους εμπιστοσύνης που της έχω προσφέρει. Ελπίζω από δω και πέρα, αυτή η κυβέρνηση να λειτουργήσει με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο λαό, σε μένα και στην ψήφο μου», δήλωσε σε γραπτή ανακοίνωσή του πριν από λίγο.
Δεν περιμέναμε και τίποτε άλλο βέβαια από τους πράσινους εφιάλτες της Ελλάδας. Κάνουν τους παλικαράδες και την ώρα της ψήφου γίνονται κοτούλες λυράτες… Να μην θυμηθούμε τις περιπτώσεις Ρομποπουλου και του μέγιστου κωλοτούμπα Αθανασιάδη….

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.