Γράφει ο Δημήτρης Τεκίδης .
  
Αγαπητέ αναγνώστη ,
Πρόσφατα διάβασα άρθρο , του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Στεφανίδη , με τίτλο ΄΄ Επάγγελμα ………..ψεύτης ΄΄ .
Αμέσως μετά τον τίτλο , ο κ. Στεφανίδης αναφέρει το όνομα του κ. Μαυρομάτη και περίπου στο μέσο του άρθρου του και μάλιστα με μαύρα γράμματα , για να το τονίσει , γράφει : << Έπρεπε επιτέλους να σταματήσει η ατέρμονη , πολιτικάντικη , αποσπασματική εκμετάλλευση των αδυνάτων οικονομικά συμπολιτών μας >> .

Γίνεται πασιφανές λοιπόν πως ο κ. Στεφανίδης κοσμεί τον κ. Μαυρομάτη με τους τιμητικούς τίτλους !!! ψεύτης και πολιτικάντης .
Το αν θα πρέπει ένας πολίτης ,που κατέχει εξέχουσα κοινωνική (γιατρός) και δημόσια θέση (πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου) στην τοπική κοινωνία , να εκφράζεται δημόσια  μ’ αυτόν τον τρόπο , το αφήνω να το κρίνετε εσείς . Εγώ απλώς θα υπενθυμίσω στον κ. Στεφανίδη :
1.     Αυτό το κοινωνικό παντοπωλείο το έφτιαξε επί ημερών του αυτός ο ψεύτης και πολιτικάντης κατ’ εσάς , κι εσείς (Διοίκηση σας ) σήμερα το εκμεταλλεύεστε και όχι ο κ. Μαυρομάτης που το δημιούργησε . Οι άλλοι δύο Δήμοι (Επανομής και Θερμαϊκού) είχαν κοινωνικό παντοπωλείο ;
2.     Αυτός ο ψεύτης και πολιτικάντης , επί ημερών του , είχε φτιάξει ενδοδημοτική συγκοινωνία την οποία εσείς (Διοίκηση σας ) καταργήσατε . Οι άλλοι δύο Δήμοι είχαν ενδοδημοτική συγκοινωνία ;
3.      Αυτός ο ψεύτης και πολιτικάντης φρόντισε και πήρε επί ημερών του γκρέιντερ στο Δήμο του (Μηχανιώνα) και σήμερα μ’ αυτό το γκρέιντερ επιδιορθώνετε όλη την αγροτική οδοποιία του Δήμου και πρωτίστως της Επανομής και του Μεσημερίου . Είχε κανένας άλλος Δήμος γκρέιντερ ;
4.     Μ’ αυτού του ψεύτη και πολιτικάντη τ’ απορριμματοφόρα (πρώην Δήμου Μηχανιώνας) γίνεται η αποκομιδή των απορριμμάτων από το Μεσημέρι και την Επανομή . Που είναι τ’ απορριμματοφόρα των άλλων πρώην Δήμων ;
5.     Δεν έχει σταματήσει ακόμη ο απόηχος από το άρθρο του κ. Κούτουκα όπου , ούτε λίγο ούτε πολύ , ήθελε να μας πείσει πως με τις πιέσεις της Διοίκησης σας εξαναγκάσθηκε η κυβέρνηση να συντάξει νόμο για να μειωθούν τα πρόστιμα από τα τσαρδάκια της Μηχανιώνας . Κι ενώ το άρθρο βγάζει μάτια , ο γράφων δεν τον χαρακτήρισε έτσι όπως κάνετε εσείς για τον κ. Μαυρομάτη .Και επειδή κ. πρόεδρε , είσθε και ευαίσθητος (κατά το δοκούν φυσικά), κάντε τον κόπο να μας απαντήσετε στα ανωτέρω και όχι μόνον , μια και στην πράξη δεν είδαμε κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα .
Τέλος στη  προπαγάνδα . Ο κόσμος πλέον γνωρίζει αλλά και σας γνώρισε. Έξω απ’ το χορό καλά χορεύατε , τώρα σας βλέπουμε να χάνετε τους βηματισμούς σας . Βλέπετε και οι κρίνοντες κρίνονται . 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

9 comments:

  1. Ειλικρινά κε Τεκίδη δεν κατάλαβα τον συλλογισμό σας.
    Επειδή επί των ημερών του κου Μαυρομάτη έγιναν κάποια πράγματα αυτό τον απενοχοποιεί από τις ευθύνες που έχει, για την κακοδιοίκηση και την κακοδιαχείριση; Δηλαδή δεν θα έπρεπε να διαψεύσουμε οποιονδήποτε διαδίδει ψέματα (όπως ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο έχει κλείσει); ΑΥΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ; ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ;
    Σας απαντάω γιατί σας έχω σε κάποια εκτίμηση. Δεν περίμενα όμως, να αντιμετωπίζετε τέτοιου είδους θέματα με τέτοια μεροληψία η οποία δείχνει φανατισμό και εμπάθεια. Νομίζω ότι θα έπρεπε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να δώσετε προτεραιότητα στην ηθική κατά την άσκηση της πολιτικής και όχι στο θεαθήναι. Σκεφτείτε αν κάποιος επιλέγει να κάνει μια παροχή για τον δήμο (πχ Κοινωνικό Παντοπωλείο) θα την οργανώσει, έτσι ώστε να ωφεληθεί ο φτωχός και κατ’ επέκταση ολόκληρος ο δήμος. Αν το κάνει για να έχει πολιτικό όφελος τότε η λειτουργία του δεν θα είναι σωστή και φυσικά ο δήμος δεν θα έχει αυτό το όφελος.
    Αν πράγματι ο δήμαρχος της Μηχανιώνας δεν λειτουργούσε μ’ αυτόν τον τρόπο (που πάντα καταδίκαζα), τότε δεν θα είμασταν πολιτικοί αντίπαλοι. Ποτέ δεν διαφώνησα με την ίδρυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου ή της ενδοδημοτικής συγκοινωνίας, αλλά πάντα διαφωνούσα με τον τρόπο της ίδρυσης και της λειτουργίας τους, γιατί ποτέ δεν μου άρεσε η προχειρότητα, η αταξία, η αδικία και η προκλητική επίδειξη. ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ, όπως σας βολεύει να λέτε. Επίσης (όπως ακούτε από τις συνεδριάσεις του ΔΣ) πάντα αποδίδω δίκιο σ’ οποιονδήποτε (όταν πράγματι έχει δίκιο), και αυτό το έκανα επανειλημμένα στον κο Μαυρομάτη. Επιλεκτική μνήμη και ευαισθησία μάλλον έχουν κάποιοι άλλοι κε Τεκίδη Δημήτρη και όχι εγώ (χωρίς να υπονοώ ότι είμαι αλάθητος).
    Επίσης κε Τεκίδη δεν ξέρω αν συμφωνείτε με την τακτική να αγοράζουμε μεταχειρισμένα (αμφιβόλου ποιότητας και κατάστασης) απορριμματοφόρα και σήμερα 2-3 χρόνια μετά να μη μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε καθόλου (γιατί βγάζουν βλάβες) ή να τα χρησιμοποιούμε εκτός των στενών ορίων του Δήμου, γιατί στάζουν ζουμιά (από τα σκουπίδια) και βρωμάει όλος ο τόπος. Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει ένας σχεδιασμός και μια οργάνωση διαφορετική για να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα στο Δήμο μας; Βολεύει σε κανέναν αυτό το χάλι; Είναι άραγε προτιμότερο να είχαμε 1 σωστό απορριμματοφόρο αντί για 3 με προβλήματα που δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν την αποκομιδή των σκουπιδιών αλλά και πληρώνουμε τεράστια ποσά στην συντήρησή τους. Ποια είναι η πολιτική που τελικά υπερασπίζεστε; Του θεαθήναι ή της ουσίας; Της τάξης ή της πολυλογίας; Του «πολύ» ή της ποιότητας;
    Νάσαι καλά. Ελπίζω να τα πούμε από κοντά και όχι από τα blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://activistika.blogspot.com/2011/09/blog-post_5455.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου , κατ αρχάς , θεωρώ προς τη θετική κατεύθυνση το γεγονός ότι μου απαντάτε . Και αυτό το εκτιμώ .
    Για τα υπόλοιπα :
    1. Θεωρώ ότι οι απόψεις και εκτιμήσεις σας είναι υποκειμενικές , δηλαδή καθαρά προσωπικές . Ότι για σας είναι κακό ή λάθος δεν σημαίνει κατ΄ανάγκη πως είναι και για μένα . Κάτω από άλλο πρίσμα και οπτική γωνία βλέπω κάποια πράγματα εγώ και από άλλο εσείς . Για παράδειγμα μου καταλογίζεται μεροληψία , φανατισμό και εμπάθεια τα οποία εγώ αρνούμαι κατηγορηματικά . Το ποιός από εμάς τους δύο διακατέχεται από τα ανωτέρω ας το αφήσουμε να το κρίνουν οι αναγνώστες μας αφού στην τελική αυτοί είναι και οι κριτές μας .
    2. Στο εν λόγω άρθρο μου ήθελα να τονίσω και να καταδείξω το ύφος της γραφής σας και την οποία δεν θα αποδεχθώ ποτέ . Κι εγώ έγραψα αρκετά άρθρα , όπως κι εσείς , στα οποία ασκώ δριμεία και σκληρή κριτική αλλά ποτέ δεν καταφέρομαι στην προσωπικότητα και την υπόληψη τους . Δεν χαρακτήρισα ποτέ κανέναν ψεύτη , πολιτικάντη , κλέφτη , απατεώνα κλπ .Οι άνθρωποι αυτοί στην ιδιωτική τους ζωή μπορεί να είναι πετυχημένοι και να χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης απ' το περιβάλλον τους . Με ποιό δικαίωμα εμείς μπορούμε να τους χαρακτηρίζουμε δημόσια έτσι .
    3. Ο κ. Μαυρομάτης ως Δήμαρχος δεν έκανε κάτι καλό , κάτι θετικό ; Όλα ήταν κακά , στραβά κι ανάποδα ;
    Τον συγχαρήκατε ποτέ δημόσια όπως τον κατηγορείται , έστω για τα δύο ή τρία καλά που έκανε ; Εγώ πάντως δεν το είδα .
    4. Διετέλεσα δημοτικός σύμβουλος και της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και μπορώ να καταλάβω τη θέση καθενός . Δηλαδή πότε η κριτική είναι κακόβουλη , κακόπιστη , σκόπιμη , εύκολη και άδικη και αδικούνται κάποιοι και πότε δίκαιη και σωστή . Έχετε γράψει και άλλα άρθρα για τον κ. Μαυρομάτη , με είδατε να σας απαντώ ; Αυτή τη φορά όμως νομίζω πως έχετε υπερβεί τα εσκαμένα .
    5. Στο σημερινό Δήμο υπάρχουν και άλλοι δύο πρώην Δήμαρχοι . Αυτοί τα έκαναν όλα σωστά ; Δεν υπάρχει τίποτε μεμπτό γιαυτούς ; Απ' την κολυμβήθρα του Σιλωάμ βγήκαν αυτοί; Δεν σας είδα να γράφετε κάτι γιαυτούς ; Για παράδειγμα , στον πρώην Δήμο Επανομής μπήκαν ελεγκτές για κάποιο έγγραφο που είχε αποκρυβεί για χρόνια και δεν κουνιέται φύλλο . Εάν αυτό είχε συμβεί στον πρώην Δήμο Μηχανιώνας σήμερα θα βοούσαν οι εφημερίδες , το διαδύκτιο και τα bloggs από τα άρθρα σας . Μήπως κάνω λάθος ; Το τελευταίο ισχύει και για άλλους αρθρογράφους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κε Τεκίδη
    Έχετε ένα δίκαιο και οφείλω να σας το αναγνωρίσω. Όντως ανατρέχοντας στα πολιτικά άρθρα που έγραψα από το 2006 έως και σήμερα δεν έγραψα ποτέ κάτι θετικό για τον κο Μαυρομάτη. Και όντως είναι κρίμα γιατί έχει πολλά θετικά. Μ’ έχει εντυπωσιάσει η επιμονή του και η ενασχόληση με πολλά αντικείμενα. Μ’ έχει εντυπωσιάσει η εναλλαγή της συμπεριφοράς του (από σκληρή – προσβλητική έως ικετευτικά) αρκεί να πετύχει τον στόχο του. Επίσης μ’ έχει εντυπωσιάσει η οργάνωση και η αρχειοθέτηση πληροφοριών σχετικά με την προσωπική ζωή των δημοτών. Πολλές φορές μάλιστα, εκμεταλλευόμενος αυτές τις πληροφορίες έκανε επιθετική πολιτική συμπόνιας και καλοσύνης. Μ’ εντυπωσίαζε επίσης και η ακούραστη διάθεσή του να επισκέπτεται γάμους, βαφτίσια και κηδείες και η υποκριτική ικανότητά του να υποδύεται τον ευτυχισμένο ή τον δυστυχισμένο ανάλογα με την περίσταση.
    Όλες οι παραπάνω συμπεριφορές, ανεξάρτητα αν τα αποδέχομαι ή όχι είναι κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει, αλλά και μια τακτική που κερδίζει ψήφους. Θα έλεγα ότι είναι μια χάρη που δεν την έχουν πολλοί.
    Η ικανότητά του να παίρνει πρωτοβουλίες και αποφάσεις είναι και αυτή εντυπωσιακή, αν και η αποτελεσματικότητά τους είναι μικρή Πχ Διεθνές Πανεπιστήμιο – το εξήγγειλε αλλά δεν το πέτυχε ποτέ, ένταξη του Ερυθρού Σταυρού στην περιουσία του Δήμου – το εξήγγειλε αλλά δεν το πέτυχε ποτέ, Φωβολταικά – τα τοποθέτησε προ 6ετίας αλλά δεν λειτούργησαν ποτέ, η Αξιοποίηση ΔΙΑΣ - το εξήγγειλε αλλά δεν το πέτυχε ποτέ, Τσαρδάκια - υποσχέθηκε την νομιμοποίηση τους και φάγαμε 3.000.000 ευρώ σε πρόστιμα, κλπ, κλπ.
    Πέτυχε όμως και κάποια πράγματα για τα οποία δεν μπορούν να αποδοθούν εξ’ ολοκλήρου στον ίδιο πχ ο Σταθμός Μεταφόρτωσης (από χωματερή έγινε ένας παράνομος ΣΜΑ), ο δρόμος Πλαγιάρι – Μηχανιώνα (μόνο 3 χιλιόμετρα ανήκουν στον Δήμο μας και έχει κακοτεχνίες) το νέο κλειστό γήπεδο (αν και θα έπρεπε να είναι έτοιμο το 2004 εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά ολοκληρώθηκε το 2011).
    Αλλά ο κος Μαυρομάτης είναι φοβερός στην επικοινωνία. Έχει την δυνατότητα να κάνει άσπρο, μαύρο και την τρίχα, τριχιά. Επίσης έχει την ικανότητα να παρουσιάζει σήμερα τι θα γίνει αύριο και να εξηγεί αύριο γιατί δεν έγινε - ή σε πείθει ότι έγινε αλλά δεν το βλέπεις.
    Μειονέκτημα - για πολλούς πλεονέκτημα - είναι ότι δεν υποχωρεί, δεν ανακαλεί και δεν παραδέχεται ποτέ τα λάθη του.
    κε Τεκίδη
    Εγώ όντως δεν έγραψα κάτι θετικό για την διοίκηση Μαυρομάτη, αλλά θα αντιστρέψω την ερώτησή. Έγραψε ο κος Μαυρομάτης κάτι θετικό γι’ αυτή την διοίκηση αυτούς τους 10 μήνες; Μήπως γράψατε εσείς; Άραγε δεν έγινε κάτι καλό, κάτι θετικό; Όλα ήταν κακά, στραβά κι ανάποδα; Μας συγχαρήκατε ποτέ δημόσια έστω για τα δύο ή τρία καλά που κάναμε ; Εγώ πάντως δεν το είδα. Μήπως δεν βλέπουμε την καμπούρα μας κε Τεκίδη;
    Τέλος τις λέξεις: ψεύτης και πολιτικάντης, ναι τις είπα, τις έγραψα και τις εννοώ. Αυτές οι λέξεις δεν αποτελούν βρισιά, αλλά είναι (απλά) χαρακτηρισμοί. Ποτέ δεν είπα ή έγραψα λέξεις όπως "κλέφτη" και σας παρακαλώ να είστε προσεκτικότερος στην κριτική σας στο πρόσωπό μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Στεφανίδη , ως αναφορά τα γραφόμενα σας για τον κ. Μαυρομάτη δεν είμαι εκπρόσωπος του ούτε και με έχει εξουσιοδοτήσει να απαντώ για λογαριασμό του . Αν θέλει μπορεί να σας απαντήσει .
    Σε ότι με αφορά :
    1. Πείτε μου ένα - μόνο ένα - έργο που κάνατε στο Μεσημέρι αυτούς τους δέκα μήνες κι εγώ θα βγώ να σας επαινέσω δημόσια . Απεναντίας ξεχάσατε να το εντάξετε ακόμη και στα καταστατικά όργανα του Δήμου
    (Επιχειρισιακό-αναπτυξιακό πρόγραμμα , κανονισμός λειτουργίας ΔΕΥΑΘ). Μήπως θέλετε να σας επαινέσω γιαυτό ; Συγχαριτήρια λοιπόν .
    2. Θα σας συνηστούσα όταν διαβάζετε κάτι να το διαβάζετε προσεκτικότερα ώστε να εξάγετε σωστότερα συμπεράσματα . Γράφω λοιπόν , πως εγώ (αναφέρομαι στο πρόσωπο μου )δεν χαρακτήρισαν κανέναν ψεύτη , πολιτικάντη , κλέφτη , απατεώνα κλπ. Πού είδατε να αναφέρομαι σ' εσάς ;
    3. Ως αναφορά το να είμαι προσεκτικότερος στην κριτική μου : α) εάν είναι συμβουλή σας λέω πως είμαι πάρα πολύ προσεκτικός στις εκφράσεις μου και πολύ τεκμιριωμένος στις καταγγελίες μου. Μήπως πρέπει όμως εσείς να προσέξετε το ύφος της γραφής σας γιατί δεν αρμόζει σε γιατρό και πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίο ; β) εάν είναι απειλή σας λέω πως δεν πτοούμαι . Θα συνεχίσω να ασκώ κριτική για κάθε κακώς κείμενο και ότι θεωρώ εγώ ότι πρέπει να σχολιασθεί . Θα πρέπει να μάθετε να αντέχετε στην κριτική γιατί τελευταία διαπιστώνω πως χάνετε την ψυχραιμία σας . Βλέπετε οι ρόλοι άλλαξαν και σήμερα εσείς βρίσκεστε στη θέση του κ. Μαυρομάτη . Θυμάστε τι είχε πει ο χριστός στον απόστολο Πέτρο ; Μάχαιραν έδοκες μάχαιραν θα λάβεις. Κριτική έκανες και κάνεις κριτική θα δεχθείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να μάθετε να σκέφτεστε ως δημότης Θερμαϊκού και όχι του Μεσημερίου. Το Μεσημέρι είναι μια τοπικό διαμέρισμα με 1500 περίπου κατοίκους σε ένα Δήμο των 50.000 κατοίκων. Και φυσικά πρέπει να δοθεί η ανάλογη προσοχή, όπως πρέπει να υπάρχει μια ισόρροπη ανάπτυξη σε κάθε γειτονιά. Αν τώρα ο καθένας αρχίσει να λέει τι κάνατε γι' αυτήν την γειτονιά ή για εκείνο το τοπικό διαμέρισμα τότε λυπάμαι αλλά αυτός "κοιτά το δένδρο και χάνει το δάσος"
    Δεύτερον γνωρίζω πολύ καλά να διαβάζω και να γράφω, άρα όταν εσείς στο άρθρο σας επί λέξη λέτε : "Στο εν λόγω άρθρο μου ήθελα να τονίσω και να καταδείξω το ύφος της γραφής σας και την οποία δεν θα αποδεχθώ ποτέ. Κι εγώ έγραψα αρκετά άρθρα , όπως κι εσείς, στα οποία ασκώ δριμεία και σκληρή κριτική αλλά ποτέ δεν καταφέρομαι στην προσωπικότητα και την υπόληψη τους. Δεν χαρακτήρισα ποτέ κανέναν ψεύτη, πολιτικάντη, κλέφτη, απατεώνα κλπ" τότε στοχεύετε εμένα και όχι κανέναν άλλον και εγώ όπως είπα ξέρω να διαβάζω και να γράφω και ποτέ δεν είπα τις λέξεις "κλέφτη και απατεώνα"
    Τρίτον νομίζω ότι το ύφος της γραφής μου δεν έχει να κάνει ούτε με το επάγγελμά μου, αλλά ούτε με το τίτλο μου. Οτιδήποτε γράφω μπορεί να είναι οξύ ή επικριτικό, ή υπερβολικό (ίσως) αλλά ποτέ προσβλητικό ή υβριστικό και νομίζω ότι αρμόζει σε όποιον έχει το θάρρος να "ανακαλύψει νέους ωκεανούς" και δεν ανέχεται κανέναν μίζερο που δεν μπορεί να απομακρυνθεί από την "ακτή". Με την έννοια αυτή δεν ανέχομαι(όχι δεν αντέχω) καμιά κριτική από τέτοιους είδους ανθρώπους.
    Παρ' όλα αυτά κε Τεκίδη αν και με παρεξηγήσατε, νομίζω ότι εσείς ειδικά έχετε κάθε δικαίωμα να ασκείτε κριτική, γιατί απ' ότι αντιλαμβάνομαι έχετε την διάθεση να βοηθήσετε. Ειλικρινά χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους που ανιδιοτελώς προσπαθούν να βοηθήσουν και ελπίζω να μην μπείτε στην λογική της στείρας και άγονης κριτικής που επέλεξαν να ακολουθήσουν πολλοί από την παράταξη που στηρίζετε.
    με εκτίμηση

    Στεφανίδης Κυριάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ



    Ειλικρινά είμαστε άξιοι της μοίρας μας
    εφόσον έχουμε εκλέξει τέτοια άτομα να μας διοικούν.
    Θαυμάστε ύφος γραφής από έναν εκλεγμένο ,
    που θέλει να δώσει ανάπτυξη στον τόπο μας.
    Δυστυχώς τα ίδια και χειρότερα
    εισπράττουμε και από την κεντρική εξουσία
    Γιαυτο η Ελλαδίτσα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.
    Κυριε Τεκιδη γιατί σπαταλάς τις δυνάμεις σου
    και έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τον ….εκλεκτό μας αντιδήμαρχο?
    Βλέπεις ,ότι κανένας δεν του απαντάει
    αφού έχει καταντήσει γραφικός.
    Συνέχισε να μας ενημερώνεις για το θεάρεστο έργο της διοίκησης
    μήπως και ξεστραβωθεί ο κόσμος και αρχίσει να καταλαβαίνει σιγά σιγά
    ότι δεν ψηφίζουμε βάσει ποιος εχει συκοφαντήσει και ρίξει λάσπη στον αντίπαλο του αλλά το ποιος είναι ικανός να προχωρήσει τον τόπο μπροστά προς την ανάπτυξη ,πράγμα που η νυν διοίκηση δεν το μπορεί ,
    εφόσον την απαρτίζουν τέτοια …..ικανά στελέχη

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να και το δασκαλίκι . Συμβουλές και υποδείξεις .

    Ακούστε κ. Στεφανίδη , εκλεχθήκατε για όλες τις κοινότητες και όχι μόνον για την Περαία . Ως εκ τούτου έχω - έχουμε την απαίτηση να μη μας αγνοείτε . Όμως , για πειτε μας , για την Δημοτική ενότητα Μηχανιώνας , απ' όπου και προέρχεστε , ποιά νέα έργα έχουν δρομολογηθεί για τα επόμενα χρόνια ; Τους δέκα μήνες δηλαδή που είστε στην Διοίκηση , ποιές και πόσες αποφάσεις πήρατε προς αυτή τη κατεύθυνση ; Όταν λοιπόν μάθουν οι συντοπίτες σας πως δεν υπάρχει ούτε μία απόφαση προς αυτή τη κατεύθυνση τότε θα βρεθείτε σε πολύ δύσκολη θέση σε συνάρτηση με την κριτική σας προς τους άλλους. Μήπως θέλετε να σας συγχαρούμε δημόσια και γιαυτό ; Μήπως θέλετε να σας συγχαρούμε για το γεγονός ότι δεν επιχορηγήσατε ούτε με ένα ευρώ τον πολιτιστικό σύλλογο του Μεσημερίου ενώ επιχορηγήσατε όλους τους άλλους συλλόγους του Δήμου ; Έτσι ευαγγελίζεστε εσείς την ανάπτυξη και το περί δικαίου αίσθημα ; Δεν θα αναφερθώ σε άλλα γιατί φοβάμαι ότι θα χάσω και το δάσος .
    Σας συνιστώ να διαβάσετε το άρθρο μου '' από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε ''μήπως και προβληματιστείτε .
    Επίσης έχω διαπιστώσει πως αυτοαναιρείστε . Ενώ δηλαδή μέχρι χθές μ' εκτιμούσατε ιδιαίτερα (έτσι λένε τα γραπτά σας) σήμερα (λόγω κριτικής )με συγκαταλέγετε στους μίζερους που δεν μπορούν ν' απομακρυνθούν από την ακτή , προτέρημα φυσικά που έχετε εσείς και όχι άλλοι .
    Τι να υποθέσει κανείς και τι συμπεράσματα να βγάλει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κε Τεκίδη δεν αυτοαναιρούμαι αλλά αντίθετα σας είπα ότι εσείς ειδικά έχετε κάθε δικαίωμα να ασκείτε κριτική, γιατί έχετε την διάθεση να βοηθήσετε ανιδιοτελώς τον τόπο σας. Δεν έχετε καμιά σχέση με αυτούς που κάνουν στείρα και άγονη κριτική. Δεν έχετε καμιά σχέση με ανόητους, ημιμαθείς, αγενείς και κομπλεξικούς ανώνυμους κακοήθεις κριτές.
    Η άποψή μου είναι ότι για να κάνεις κριτική πρέπει να έχεις την ικανότητα να συγκρίνεις και να αντιλαμβάνεσαι την παρούσα κατάσταση. Αν μπορείς να κάνεις αυτά τα δύο πράγματα τότε κάποιοι που σήμερα κάνουν κριτική (και δεν μιλάω για σένα), θα έπρεπε να ντρέπονται να ανοίξουν το στόμα τους. Κριτική θα κάνουν (και δικαιούνται να κάνουν) αυτοί που ενδιαφέρονται για το καλό ΜΟΝΟ.
    Για να πάει επιτέλους αυτός ο τόπος μπροστά.
    Δημήτρη λυπάμαι που δεν θα ξαναγράψω σ' αυτό το θέμα. Εμείς οι δύο μπορούμε να τα πούμε κατ' ιδίαν και θα το χαρώ ιδιαιτέρως. Αλλά δεν μπορώ να συνομιλώ με ανθρώπους που δεν αξίζουν . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.