ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, καμιά οικογένεια χωρίς θέρμανση στο καταχείμωνο. Κανένα παιδί «υποσιτισμένο» στο σχολείο.
Την ώρα που οι τράπεζες και οι μεγαλοεπιχειρηματίες αυξάνουν τα κέρδη τους, οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι και οι μικρομεσαίοι γινόμαστε όλο και πιο φτωχοί. Η κυβέρνηση, και οι πολιτικές δυνάμεις που την στηρίζουν, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ δεν πρόκειται να σταματήσουν.


Φτάνει πια!!! Το χαράτσι στο λογαριασμό της ΔΕΗ και τα όσα χαράτσια θα έρθουν από δω και πέρα -γιατί ας μην γελιόμαστε θα έρθουν- πρέπει ομαδικά και οργανωμένα να μην τα πληρώσουμε. Όχι μόνο γιατί δεν θέλουμε αλλά βασικά γιατί δεν μπορούμε πια. Μας οδηγούν στην εξαθλίωση, εμάς και τα παιδιά μας.

Σε όλο και περισσότερες γειτονιές, πόλεις και δήμους της χώρας μας οργανώνονται πρωτοβουλίες αντίστασης. Έτσι και εμείς, Φορείς και κάτοικοι του Ωραιοκάστρου, σας καλούμε την Κυριακή 13/11/2011 ώρα 18:00 στην αίθουσα «Ι. Καποδίστριας» (Βασ. Γεωργίου 23 με Τραπεζούντος), για να βρούμε όλοι μαζί τον τρόπο αντίδρασης μας σε όλα αυτά που μας επιβάλουν και θα μας επιβάλουν.
Να είμαστε όλοι εκεί. Το χρωστάμε στα παιδιά μας.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!
Καλούν:
1. Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Ωραιοκάστρου και Δημοτικών Επιχειρήσεων(Σ.Ε.Δ.Ω.Δ.Ε.)
2. Πρωτοβουλία Kατοίκων Ωραιοκάστρου Ενάντια στα Αντιλαϊκά Μέτρα
3. «Συμμετοχή», Δημοτική Κίνηση Πολιτών Ωραιοκάστρου.
4.Κάτοικοι Ωραιοκάστρου
Με την υποστήριξη του Συλλόγου Εμποροβιοτεχνών Ωραιοκάστρου (Σ.Ε.Δ.Ω.)
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.