ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


Η σοβαρότητα της σημερινής κατάστασης της Χώρας, καθώς και η ανάγκη άμεσης συσπείρωσης των Ελλήνων μας οδήγησαν στην ανάγκη να παρέμβουμε ενεργά και ουσιαστικά στην πολιτική ζωή του τόπου. Ενεργοί πολίτες μέσα από τα κοινωνικά κινήματα και με οδηγό την φιλοπατρία και την εθελοντική δράση, δεν θα είχαμε κανένα σκοπό να εμπλακούμε άμεσα στην ενεργό πολιτική ζωή του τόπου, εάν δεν βλέπαμε το έγκλημα εναντίον του λαού μας, της κοινωνίας μας, της πατρίδας  να συνεχίζεται και να οδηγεί σε καταστροφικά αδιέξοδα ολόκληρη την Ελλάδα. Αυτή είναι και η μοναδική αιτία για την οποία εμείς και τα κινήματα στα οποία μετέχουμε πήραμε την απόφαση να επέμβουμε ενεργά και αποφασιστικά, ώστε να αλλάξει η πορεία του τόπου. 

Πιστεύουμε στον ελληνικό λαό, πιστεύουμε στις δυνατότητες και στις δυνάμεις της Ελλάδας και των Ελλήνων, πιστεύουμε ότι αυτός ο λαός μπορεί να ξαναβρεί το ηθικό και να επανέλθει στο απαράμιλλο ήθος του, αλλιώς δεν θα ξεκινούσαμε αυτόν τον αγώνα. Ενωθήκαμε, παραμερίζοντας τις όποιες διαφορές μας για να πείσουμε το λαό να επέμβει ο ίδιος σωτήρια και με τις δυνάμεις του στην πορεία της χώρας και να την αναστρέψει.
Για να υπάρξει σωτηρία η πρώτη προϋπόθεση το πρώτο απαιτούμενο είναι να ανατραπεί το φαύλο και τυχοδιωκτικό πολιτικό σκηνικό, να ανανεωθεί με ανθρώπους υγιείς και ανεξάρτητους το πολιτικό προσωπικό της χώρας και να νικηθούν τα κόμματα που το συνθέτουν, το προστατεύουν και το οργάνωσαν σε μία δύναμη ανικανότητας και φθοράς της πατρίδας και του λαού μας. Δεν εννοούμε ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα αντικαταστήσουμε τον άχρηστο και δόλιο πολιτικό κόσμο, αυτό θα το αποφασίσει ο ίδιος ο λαός. Εμείς με μία σειρά αποφάσεών μας θα καταδείξουμε πως δεν μας ενδιαφέρει να δούμε τα πρόσωπά μας στην εξουσία, αλλά τον ίδιο τον ελληνικό λαό.
Και για αυτό το πρώτο βήμα θα είναι η δημοκρατία, η πραγματική δημοκρατία, η έκφραση που στερούν συστηματικά και ολοένα και περισσότερο από όλους μας, από ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Με μία σειρά ολοκληρωμένων προτάσεων πολιτικής μεταρρύθμισης μοναδικός πρωταγωνιστής της πολιτικής ζωής του τόπου γίνεται ο ίδιος ο λαός. Αυτός πια έχει τη δύναμη, να προτείνει, να ρυθμίζει, να ελέγχει, να αποφασίζει. Αυτό σημαίνει πραγματική δημοκρατία από τα θέματα της γειτονιάς και της πόλης μέχρι τα μεγάλα ζητήματα της πατρίδας.
Σκοπός και κέντρο της πολιτικής μας δεν είναι τα υπερκέρδη, οι εξαρτίσεις και η εκμετάλλευση των ανθρώπων. Προχωράμε ώστε να δημιουργήσουμε μια νέα κοινωνία, μια κοινωνία με κέντρο τον άνθρωπο, μια κοινωνία που θα λειτουργεί με κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Μια κοινωνία στην οποία έχουν όλοι θέση και όλοι απολαμβάνουν τα απαράγραπτα και πανανθρώπινα δικαιώματά τους.
Με γνώμονα για κάθε πράξη μας, τον άνθρωπο, την πραγματική δημοκρατία, την κοινωνική συλλογικότητα και συνοχή, δημιουργούμε πολιτική, συνθέτουμε πολιτική με σκοπό την ελευθερία, την εθνική παραγωγική αυτάρκεια που είναι το κλειδί για την εθνική ανεξαρτησία.
Εχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα ώστε να αλλάξουμε την χώρα, να την κάνουμε πραγματική και δυνατή, ώστε η Ελλάδα πραγματικά να ανήκει στους πολίτες της.     
Η χώρα μας μαστίζεται από μία τεράστια κρίση, μια κρίση συνολική και καταστροφική. Ως κίνημα του λαού αυτής της χώρας έχουμε τις λύσεις, τις απαντήσεις και την αποφασιστικότητα ώστε  :
α)         να πάψει η χώρα να βρίσκεται υπό την ομηρία του χρέους και υπό ξένη κατοχή.,
β)         να προστατευθεί η δημόσια περιουσία, ο ορυκτός πλούτος, οι υποδομές και ο λαός της από την ξένη και ντόπια λεηλασία και να αξιοποιηθούν προς όφελος όλων των Ελλήνων, ώστε να παραδοθούν στις επόμενες γενιές Ελλήνων.
γ)         να απεξαρτηθεί η χώρα από τις άδικες και βάναυσες εξαρτήσεις που της στερούν το δικαίωμα να προχωρήσει, να δημιουργήσει, να γίνει ξανά περήφανη.
δ)         να αξιοποιηθεί και να προστατευτεί κάθε πολίτης αυτής της χώρας και όχι να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης.
ε)         να διεκδικήσει η χώρα τα δίκαιά της σε κάθε επίπεδο και να αποζημιωθεί για την λεηλασία που της έγινε.
στ)       να υπάρξει πλήρης έλεγχος των δανειακών συμβάσεων της χώρας και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι υπαίτιοι της εθνικής καταστροφής.
ζ)         να ελεγχθούν αποφασιστικά και αποτελεσματικά οι συμβάσεις του δημοσίου, να επιστραφούν σε όλους μας όσα μας έκλεψαν, να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι και να υπάρξει εφεξής πλήρης διαφάνεια και διασφάλιση των χρημάτων του ελληνικού λαού.

Σκοπός μας είναι η δημιουργία, η δημιουργία μιας νέας μιας πραγματικής Ελλάδας:
α) με μία παιδεία πραγματικά ελληνική που δεν θα καταδυναστεύει τους μαθητές και τους φοιτητές, αλλά θα δημιουργεί σκεπτόμενους ανθρώπους, σκεπτόμενους πολίτες και Ελληνες περήφανους. Αυτή η παιδεία θα παράγει γνώση σε όφελος του ελληνικού λαού.
β) με την σχεδιασμένη στροφή στην παραγωγικότητα και στην ποιότητα, ώστε ο πλούτος της χώρας να αξιοποιείται από τον λαό της, να ανήκει σε αυτόν, όπως και τα ωφελήματα του.
γ)  με όλους τους Έλληνες να αξιοποιούνται και να εργάζονται εκεί που θέλουν και μπορούν να αποδώσουν.
δ) με την κοινωνία στο προσκήνιο, να διοικεί, να ελέγχει, να δημιουργεί μέσα από τους υπάρχοντες θεσμούς και νέους που θα δημιουργηθούν για να την εκφράσουν.
ε) με τον μετασχηματισμό του δημοσίου, από μηχανισμό καταστολής και επιβολής της εξουσίας σε μηχανισμό προόδου και επικουρίας των πολιτών.
Στ) με την πραγματική κοινωνικοποίηση των ΔΕΚΟ και των οργανισμών του δημοσίου.
ζ)  με την άμεση πάταξη της αισχροκέρδειας, μέσα από δίκαιες και κατανοητές σε όλους ρυθμίσεις που καταξιώνουν τον ρόλο του παραγωγού και προστατεύουν απόλυτα τον καταναλωτή.
η) με ένοπλες δυνάμεις που λειτουργούν ως πραγματικός κοινωνικός μηχανισμός του λαού μας και προασπίζουν πραγματικά και αποκλειστικά την Ελλάδα και την εθνική κυριαρχία.
Εχοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πραγματικής αλλαγής, θεραπείας των κακώς κειμένων και δημιουργίας μιας νέας, μιας πραγματικής Ελλάδας προχωράμε ενωμένοι, όλοι οι Ελληνες μία γροθιά για να χτίσουμε σήμερα την αυριανή κοινωνία, την κοινωνία των πραγματικών Ελλήνων, την κοινωνία της πραγματικής Ελλάδας. 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.