-τελος-ακινητων.jpg
Με το κίνημα που εναντιώνεται στο χαράτσι της ΔΕΗ ενώνεται και ο Πανελλήνιος σύνδεσμος εργοληπτών Δημοσίων Έργων που συνεδρίασε χθες στη Δράμα δηλώνοντας ότι δεν θα παρέχει υπηρεσίες και οποιαδήποτε συμμετοχή σε εργασίες διακοπής της ηλεκτρικής παροχής.

Στο ψήφισμα που εξέδωσαν μετά την συνδιάσκεψη τους για το ζήτημα αυτό τονίζουν ότι είναι αντίθετοι στην επιβολή Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών  (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) μέσω της Δ.Ε.Η η οποία πλήττει άμεσα τα λαϊκά εισοδήματα και ότι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με όλους τους φορείς που είναι αντίθετοι στην εισφορά και δεν θα συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ενέργεια κατακερματίζει τους συμπολίτες μας. "ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και οποιαδήποτε συμμετοχή σε εργασίες διακοπής της ηλεκτρικής παροχής" υπογραμμίζουν.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.