Μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος και σχολιάζοντας τις αντιδράσεις Χρυσοχοΐδη για την πολιτική που ακολουθείται, επιβεβαίωσε τον αλληλοσπαραγμό των "ηγετών" και ηγετίσκων" που συνεχίζουν να παίζουν το βιολί τους στο κατάστρωμα του Τιτανικού-Ελλάδα, αποδεχόμενοι το ρόλο μαριονετών στα κελεύσματα των διεθνών τοκογλύφων, λέγοντας:  «Δεν αντέχω να πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή. Φοβάμαι ότι θα κάνω κακό στην παράταξή μου. Καλό θα ήταν κάποιοι να σιωπούν και να παραιτούνται. Δυστυχώς με όλα αυτά έχουμε απωλέσει μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας».


Είναι ο ίδιος κύριος, που με άλλοθι την επισφαλή θέση του προσωπικού του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Μακεδονία Παλλάς, εξαιτίας του εκβιασμού αποχώρησης του ομίλου Δασκαλαντωνάκη, δεν δίστασε να νοικιάσει το στολίδι της Θεσσαλονίκης στον όμιλο έναντι τιμήματος 5.000 ευρώ το μήνα (ουσιαστικά για 12 μήνες) μέχρι της εξεύρεσης νέου ενοικιαστή.


Δεν γνωρίζουμε αν απέστειλε και ευχαριστήρια επιστολή στον μισθωτή, με την οποία να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του ελληνικού λαού για την LARGE κίνηση του μεγαλοεπιχειρηματία.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.