Επεισοδιακή κατάληξη είχε η συγκέντρωση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε μπαρ στην οδό Σπύρου Μερκούρη στο Παγκράτι, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του Κινήματος, λόγω εισβολής αντιεξουσιαστών.

Οι βουλευτές είχαν συγκεντρωθεί ώστε να συζητήσουν πιο "χαλαρά" για την "επόμενη ημέρα" στο ΠΑΣΟΚ, ενόψει και της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου την Παρασκευή, αλλά και της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου, το Σαββατοκύριακο.



Οι αντιεξουσιαστές -οι οποίοι είχαν πληροφορηθεί από τα ΜΜΕ για τον τόπο και τον χρόνο της συνάντησης- εισέβαλλαν στο κατάστημα γύρω στις 10 το βράδυ. 

Προπηλάκισαν τους πολιτικούς και εκσφενδόνισαν εναντίον τους αυγά καιγιαούρτια, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, προκάλεσαν και υλικές ζημίες στο κατάστημα.

Μετά από έντονους διαπληκτισμούς αποχώρησαν, όπως και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενώ τελικώς η συγκέντρωσή τους δεν ολοκληρώθηκε. 

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν μετά το επεισόδιο και αφού οι δράστες της επίθεσης είχαν τραπεί σε φυγή, συνεπώς δεν υπήρξαν προσαγωγές.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.