από δελτίο τύπου : " ...Η Εκκλησία εκφράζει «την συμπάθεια απάντων των μελών Αυτής προς τον δοκιμαζόμενο καθηγούμενο, εκφράζουσα άμα και την ευχή και την ελπίδα όπως σύντομα επανεξετασθεί ψυχραιμότερα το ενδεχόμενο αποφυλακίσεώς του.
Ως έμπρακτη μάλιστα έκφραση της στήριξης της προς τον ηγούμενο Εφραίμ, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα τον επισκεφτεί στις φυλακές Κορυδαλλού...
"



Αν σ' έπιασε ο πόνος για το συνάδελφό σου παπα Ιερώνυμέ μου, παίρνεις τη ράβδο σου και πας στον Κορυδαλό όπως τόσοι και τόσοι δύστυχοι συγγενείς κρατουμένων. όταν βγάζεις δελτία τύπου και προαναγγέλεις τηλεοπτικές πασαρέλες τότε είναι πολιτική πράξη παπά μου (με το συμπάθειο).


Από Αιθερόπλωο
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.