Η Δημοτική αρχή ως γνωστό   τελεί υπό καθεστώς διάλυσης, όπως ξεκάθαρα αποκαλύπτεται από τις εκρηκτικές διαφωνίες και προσβλητικές (πολλές φορές) αντεγκλήσεις μεταξύ των μελών της πλειοψηφίας σε κάθε συνεδρίαση ΔΣ, αλλά και από την πανθομολογούμενη (από εχθρούς και φίλους) ανεπάρκεια της λειτουργίας της.

Και ενώ η κύρια δράση της είναι η υπερφόρτωση των νοικοκυριών με δημοτικά χαράτσια (αύξηση τελών ύδρευσης και επιφόρτιση τελών αποχέτευσης ακόμη και σε δημότες που δεν έχουν σύνδεση με τον αποχετευτικό αγωγό), η κατ' ανάθεση (και όχι με διαγωνισμούς) εργασιών σε φίλα προσκείμενα γραφεία και η επικείμενη παράδοση (με ανάθεση, όπως μαθαίνουμε) μέρος της καθαριότητας σε ιδιώτες, φαίνεται ότι στα πλαίσια των "υποχρεώσεών" της προστέθηκαν και νέα καθήκοντα. Αυτά της προώθησης πολιτικών (είδαμε πρόσφατα την περατζάδα της Μπακογιάννη) αλλά και υποψηφίων βουλευτών (ώρα για  πολιτευτάκια!!!).

Φροντίζουν να μεταμορφώσουν την αίθουσα των συνεδριάσεων (εν ώρα συνεδρίασης φυσικά) σε χώρο πολιτικής πασαρέλας με τις τυπικές προσφωνήσεις προς φερέλπιδες σωτήρες του φθαρμένου δικομματισμού που καταρρέει, όπως έπραξαν χθες με την "φιλοξενία"  κας πολιτευτού της Νέας Δημοκρατίας.
Επειδή το έργο φανταζόμαστε ότι θα έχει συνέχεια ( άλλωστε και οι δύο παρατάξεις - Αλεξανδρή και Μαυρομάτη - που εκφράζονται από τα καταρρέοντα και υπεύθυνα για την κατάσταση της χώρας κόμματα έσπευσαν να καταθέσουν με χειραψίες και χαμόγελα αλλά και προσφωνήσεις την εκτίμησή τους στην προσκεκλημένη και κατ' επέκταση στην εγκαινίαση της Μαυρογιαλούρικης αυτής εθιμοτυπίας) ενόψει των εκλογών, θέλουμε να τους πληροφορήσουμε ότι τέτοιες συμπεριφορές προκαλούν και εξοργίζουν τους δημότες, που μάλλον δεν θα είναι διατεθειμένοι να βλέπουν τους δημοτικούς άρχοντες να φέρονται ως προεκτάσεις του σάπιου πολιτικού καθεστώτος που πρέπει άμεσα να ανατραπεί.

ΥΓ. Την οσφυοκαμψία σας κρατήστε τη για τις μέρες που έρχονται....θα την χρειαστείτε!

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.