Οι δράσεις της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού αφού συνετέλεσαν στην πλαισίωσή της από μεγάλο αριθμό συνδημοτών μας, πολλοί από τους οποίους παρευρίσκονται στις τακτικές (κάθε Τετάρτη) εβδομαδιαίες συνελεύσεις της, προκάλεσαν και το ενδιαφέρον ορισμένων ΜΜΕ τοπικής αλλά και πανελλήνιας εμβέλειας.


Έτσι μετά τις ζωντανές παρουσιάσεις των δραστηριοτήτων της Πρωτοβουλίας από την τηλεόραση της ΝΕΤ και του Σκάι, μας ζητήθηκε να ενημερώσουμε και τους ακροατές του FM100. Η συνέντευξη μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής δόθηκε στις 31/1, στην μεσημεριανή εκπομπή "Ζωή Ποδήλατο" και στους δημοσιογράφους κκ Νίκο Φωτόπουλο και Κατερίνα Αντιόχου. Παρουσιάζουμε όλη την ηχογραφημένη συζήτηση.



Aνεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.