Πήρα τηλέφωνο στο γυμνάσιο του γιου μου να ρωτήσω πότε κλείνει το σχολείο για Πάσχα.
Οι απαντήσεις του δημοσίου υπαλλήλου στις ερωτήσεις μου: Τι είναι πάλι αυτό; Κι εσείς ποια είστε; Δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω. Αν θες να μάθεις ποιος είμαι να έρθεις εδώ. Και μου έκλεισε το τηλέφωνο.
Αναγκάστηκα να πάω από εκεί για να μάθω ποιος είναι. Τον ΤΙΤΛΟ του μού έδινε «υποδιευθυντής του γυμνασίου», να ρωτήσεις τον γιο σου να μάθεις ποιος είμαι!!! Επίσης μια παρατρεχάμενη μού δήλωσε ότι δεν έχω το δικαίωμα να απευθύνω τον λόγο κατά τέτοιον τρόπο -χωρίς σέβας-  σε έναν δημόσιο υπάλληλο!!!!

Απυρόβλητο κι αυτοί!!!!!
Θεοί κι αυτοί!!!!!!!!!

(Δείχνει ότι είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί… Δείχνει ότι όλα είναι σύχρηστα, δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις το γκρέμισμα… Δεν είναι όμως έτσι. Στις κεφαλές, κάθε τομέα, βρίσκονται οι ξεπουλημένοι. Επειδή αυτοί δίνουν τις γραμμές είναι σαν τα πάντα να είναι άθλια. Δεν είναι όλα/όλοι άθλια/οι. Μόνο οι άρχων, μόνο οι κεφαλές. Ελάχιστοι, θρασύδειλοι -κότες τρίλειρες-, που εύκολα τρώγονται.)

Στεφανία Λυγερού

Υ.Γ. Αναγκάστηκε -φυσικά- να μου πει το όνομά του, αλλιώς δεν θα έφευγα. Καρύδης Ιωάννης, υποδιευθυντής γυμνασίου Νέου Φαλήρου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

4 comments:

  1. Επειδη πεσατε σε ξινη δημοσια υπαλληλο δεν σημαινει απαραιρητα οτι ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι αναξιοι και τεμπεληδεs..σαs παρακαλω..υπαρχουν πολλοι δημοσιοι υπαλληλοι σε διαφορεs υπηρεσιεs που κανουν με αυταπαρνηση την δουλεια τουs με αντικειμενικο σκοπο το κοινο καλο.Η ισοπεδωση μεταξυ των ελληνων πολιτων-δημοσιων υπαλληλων και αντιστροφωs βοηθαει μονο αυτουs που στεκονται πολυ ψηλα,τουs κανει να χασκολελανε πιο πολυ ετσι που μαs καταντησανε..Ναι...,υπαρχουν και δημοσιοι υπαλληλοι που εχουν καβαλησει οχι καλαμι,τηλεγραφο ολοκληρο και επειδη προκειται περι ενοs ακομη εγκληματοs κατα του ελληνικου λαου να σκεφτουμε πιο καθαρα και να δουμε ποιοs ειναι o ηθικοs αυτουργοs και εκανε το δημοσιο γενικοτερα κομματικο του μαγαζι.Εναs κοινοs θνητοs δημοσιοs υπαλληλοs με υπηρεσια στον δρομο,στην ασφαλτο,με αξιοπρεπεια και κατανοηση διπλα στον πολιτη ανεξαρτητα τον χαρακτηρα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γεγονός πως το παιδί της έφτασε στο γυμνάσιο κι η ίδια ακόμα δεν έχει μάθει πως για το Πάσχα τα σχολεία κλείνουν την Παρασκευή πριν τη μεγάλη εβδομάδα κι ανοίγουν τη Δευτέρα μετά την Κυριακή του Θωμά ας πούμε, δε θα μπορούσε να εξηγήσει το ύφος του γυμνασιάρχη, ε;
    Κυρά Στεφανία, μερικές φορές όσο θεός και να μην είναι ο δημόσιος υπάλληλος, σε ηλίθιες ερωτήσεις, κατά τη γνώμη μου λογικό είναι να αντιμετωπίζει τον ενδιαφερόμενο προσβλητικά..
    Για να επεκταθώ και να μην αφήσω κι απορίες αναπάντητες αφού μνημονικό γιοκ.. Το Πάσχα πέφτει Κυριακή. ΠΑΝΤΑ..
    Όπως οι Απόκριες πέφτουν κι αυτές Κυριακή, η Καθαρή Δευτέρα πέφτει Δευτέρα, η Τσικνοπέμπτη Πέμπτη, κ.ο.κ.
    Να ρωτούσε πότε κλείνουν για Χριστούγεννα που είναι σταθερή γιορτή, να το καταλάβω.. αλλά για το Πάσχα;
    ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι πως ως δημόσιος υπάλληλος θα πρέπει να συμπεριφέρεται με σεβασμό σ αυτόν που του δίνει ψωμί να φάει. δηλαδή στην κυρία Στεφανία και στην χ κυρία Στεφανία.Και δεν τον νομιμοποιεί κανένας για να είναι προσβλητικός σε οποιαδήποτε ερώτηση του κάνουν οι άνθρωποι που τον πληρώνουν για να ((μορφώσει)) τα παιδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. www.artgalleryraka.com, προφανώς δεν έρχεσαι από το χώρο της παιδείας, οπότε κατανοητή η απάντησή σου, κυρίως επειδή δεν εξήγησα ΓΙΑΤΙ δε μπορεί να απαντά σε τέτοιες ερωτήσεις μέσω τηλεφώνου ο διευθυντής, και ο κάθε Χ διευθυντής.
    Τα σχολεία εκτός από μαθητές και δημοσίους υπαλλήλους-καθηγητές, περιέχουν και θρανία. Τα οποία είναι κατασκευασμένα από σίδερο. Όπως και εργαστηριακούς υπολογιστές και πολύ ακόμα εξοπλισμό. Όταν λοιπόν όλο αυτό γίνεται αφορμή να επιτεθούν σε άδεια κτίρια πλιατσικολόγοι-γύφτοι-τοξικομανείς-λαθρομετανάστες και κάθε καρυδιάς καρύδι, μην περιμένει η κυρά Στεφανία τηλεφωνική απάντηση σε τέτοιο ερώτημα..
    Αν είναι έτσι, να αφήνουμε και τα σχολεία κλειστά, και μια ταμπέλα στην πόρτα "κλειστόν λόγω διακοπών, περάστε ελεύθερα"
    Το καταλάβαμε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.