Το Θ.Χ.Π.Θ. «Άγιος Παντελεήμων» και  το Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού (ΚΑΠΠΑ 2000)  συνδιοργανώνουν και παρουσιάζουν:
                                          
Tο χοροθέατρο δι' AγωνiΩς Γκρι
στις 31 Μαρτίου 2012 και ώρα 19:30μμ στο Αμφιθέτρο του ΚΑΠΠΑ 2000 στην περιοχή Περαία της Θεσσαλονίκης.

(τιμή εισιτηρίου 7€)
Πρόκειται για μια καλλιτεχνική διοργάνωση όπου επαγγελματίες χορευτές θα συνυπάρξουν για δεύτερη συνεχή χρονιά, σε μια ξεχωριστή παράσταση χορού μαζί με άτομα με αναπηρίες αποδεικνύοντας πως η τέχνη έχει τη δύναμη να διευκολύνει την αισθητική και αρμονική συνύπαρξη των ανθρώπων, χωρίς διακρίσεις.
Τα άτομα με αναπηρίες του Θ.Χ.Π.Θ. «Άγιος Παντελεήμων» (φιλοξενούνται 350 περίπου άνθρωποι) που βιώνουν για πολλά χρόνια το περιθώριο και τον κοινωνικό αποκλεισμό προετοιμάζονται πυρετωδώς μαζί με τους επαγγελματίες χορευτές για τη μεγάλη στιγμή της παράστασης.
Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς να τιμήσετε με την παρουσία σας την παράσταση. Θεωρούμε πως η δράση αυτή αποτελεί σημαντικό πολιτιστικό γεγονός στα δρώμενα του Νομού Θεσσαλονίκης και αναδεικνύει τη θέληση των ατόμων με αναπηρία για δημιουργία και επανένταξη στον κοινωνικό ιστό.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.