Σας περισσεύουν 25 ευρώ; Εστω 20; Αν ναι, τότε σπεύσατε να αγοράσετε ένα κλασικό ανάκτορο 1000 τετρ. μέτρων ή 800 τ.μ. στο κέντρο της Μόσχας. Τα πουλά η Δημαρχία της ρώσικης πρωτεύουσας – 244 συνολικά παλάτια και επαύλεις της τσαρικής εποχής, μερικά από αυτά έχουν χαρακτηριστεί «μνημειακά» και «διατηρητέα». 


Φυσικά, υπάρχουν και δεσμεύσεις. Αναλαμβάνετε την υποχρέωση να αναπαλαιώσετε το κτίριο που αγοράζετε και μάλιστα με βάση τα αρχικά σχέδια τα οποία έχουν διασωθεί στα αρχεία της πόλης. Πιστεύεται ότι το συνολικό κόστος δεν θα ξεπεράσει τα 7 εκατ. ευρώ. Θα πρέπει επίσης να ολοκληρώσετε τις σχετικές εργασίες σε τέσσερα χρονια. 

Τρία ανάκτορα – των 1600 τ.μ. και 1100 τ.μ. – πουλήθηκαν την πρώτη ημέρα και άλλα πέντε έχουν «σχεδόν αγοραστεί». Ολα κατασκευής των μέσων και του τέλους του 19ου αιωνα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.